3 Byg Tag & Facade Aps

Det gode, solide og æstetiske håndværk

Historie

Vi er et solidt tømrer- og snedker firma der blev startet i 1998 i Frederikssund af Peter Kyster, der selv er udlært bygningssnedker på Jægerspris vinduet i 1989.

Efter endt lærertid drog Peter til St. Croix i det tidligere Dansk Vestindien, hvor han deltog i genopbygningen efter orkanen Hugo, der lagde det meste af øen ned.

Det at kunne løse opgaver under primitive forhold, kombineret med et lærersted hvor kvaliteten er i højsædet, gav Peter en god ballast til at starte sit eget firma.

I dag består 3-byg Tag & Facade ApS, ud over Peter selv, af 16 mand og det er stadig de samme principper og det gode håndværk firmaet ligger vægt på.

 

Hvem sælger 3 byg tag og facade aps til?

Vi har gennem årene leveret kvalitets håndværk til både private, offentlige bygherre og erhvervslivet i Frederikssund og omegn. Vi har gennem årene oparbejdet en stor og solid fast kundekreds, hvor samarbejdet bygger på gensidig respekt og tillid. Men har naturligvis også tid til jeres næste byggeopgave.

 

Hvem samarbejder 3 BYG TAG OG FACADE APS med?

Vi samarbejder oftest med lokale firmaer der ligesom os selv lægger en ære i at bevare lokale arbejdspladser og udvikle Frederikssund.

 

Hvordan ser fremtiden ud?

Hos 3 Byg Tag & Facade ApS arbejder vi løbende med nye områder.
Vi har siden 2013 haft Mogens Spange Hansen, direktør fra det tidligere Jægerspris Vinduet, ansat til at udvide vores kundekreds inden for udskiftning af døre og vinduer. Det være sig fra boligblokke til et enkelt vindue i et parcelhus.
Vi er så småt startet op med produktion af færdigkviste og de første er succesfuldt leveret og monteret.