Bjerre Trykkeri og Forlag ApS

Kopi . Print . Storformat
 . Styr på grammatikken

Historie

Fra 1985-1988 var jeg, Lise Bjerre, i lære som litograf hos Scan Grafia på Amager, derefter ca. 3 år hos Frederiksborg Amts Avis, da produktionen flyttede fra Hillerød til Ringsted, blev jeg ansat hos Multi Scan i Albertslund, og så var det tid til at starte selvstændig i feb. 1993 med firmaet LB-offset. I dec. 2004 købte jeg mine forældres virksomhed og lod de to firmaer fusionerer, og kørte videre i familiefirmaets navn: Bjerre Trykkeri og Forlag.

Hvem sælger Bjerre Trykkeri og Forlag ApS til?

Grammatik- og øvehæfterne sælges i hele landet, og til alle der skal lære sprog og vil have styr på grammatikken.
De fleste print og kopiopgaver bestilles af lokale kunder, der er både privat-, forenings- og erhvervskunder, men har også kunder uden for Frederikssund kommune.

 

Hvem samarbejder Bjerre Trykkeri og Forlag ApS med?

Grammatikbøgerne sælges til alle og Bjerre Trykkeri og Forlag Aps samarbejder med alle lige fra folkeskoler, efterskoler, privatskoler, EUC, VUC, buisness skoler, gymnasier, boghandlere, politiets sprogforbund, hærens efterretningstjeneste, sprogkurser, indvandrekurser, direkte til forældre og skoleelever.
Bjerre Trykkeri og Forlag ApS har et samarbejde med et svensk forlag, som producerer nogle gode kalendere, som vi er eneforhandler af her i Danmark. De er målrettet mod skolelærerne og pædagogerne.

Jeg, Lise Bjerre, er desuden tovholder på erhvervsnetværket netvirk-frederikssund.dk

 

En god historie fra Bjerre Trykkeri og Forlag ApS

Sommeren 2013 fik jeg en opringning fra en fransk dame, bosiddende her i Danmark. Hun ville bare lige fortælle mig, ”at vil man lære korrekt fransk, køber man jeres: Den Lille Nøgle. Vil man gerne lære en blanding af fransk og spansk køber man hos de store forlag!”

Ikke mange forfattere kan ”prale” af have solgt ca. 600.000 bøger af samme titel, det kan min far, Knud Bjerre, med ”En Håndsrækning, når du skriver tysk”, som han skrev i 1982. Bogen som startede det hele, fordi han manglede en god grammatikbog til tysk, da han underviste i tysk på Stengårdsskolen i Ølstykke.
Samlet er der pt. solgt ca. 1 mill. grammatik- og øvehæfter fra forlaget.