• Hul 16 hos Frederikssund Golfklub

  • Hul 18 hos Frederikssund Golfklub

Frederikssund Golfklub

Golf for alle i smukke omgivelser. Pay-and-play-banen er også for ikke-golfere, virksomhedsarrangementer osv.

Frederikssund Golfklubs historie

Frederikssund Golfklub startede på sportsanlægget ved Ølstykke Hallen, hvor golfboldene blev slået ud på fodboldbanen. I 1984 blev der så indgået aftale med Frederikssund Svæveflyveklub om brug af landingsbanen til 5 huller, hvilket blev starten til en "rigtig" golfbane. Endnu engang blev golfbanen flyttet. Denne gang til arealerne nord for Græse Å - Græsebanen. I 1990 blev det første spadestik til den nuværende bane på Egelundsgården taget til det, der i dag rummer både en 18 huls og en 9 huls golfbane i smuk natur.

 

Hvem sælger Frederikssund Golfklub til?

Klubbens medlemmer kommer primært fra lokalområdet, men en del kommer så langt fra som København for at spille golf i hyggelige omgivelser med et godt socialt fungerende klubliv.

 

Hvem samarbejder Frederikssund Golfklub med?

Vores samarbejdspartnere er både Frederikssund Kommune og de private erhvervsdrivende i området.

 

Hvordan ser Frederikssund Golfklubs fremtid ud?

Golf i Danmark har gennem de seneste 7 år ændret sig fra at være næsten utilgængeligt for det brede publikum, med lange ventelister og dyre indskud, til i dag at være en sport for alle, med rige muligheder for at spille golf til billige penge i nærområdet.

Frederikssund Golfklub tilbyder medlemskab fra 5 års alderen, og da golfsportens handicap system gør, at alle kan spille mod alle, uanset alder og niveau, har vi medlemmer der tæller 3 generationer af samme familie.

Vi tilbyder også muligheden for at afholde firmaarrangementer, med undervisning, spil og spisning, for både medarbejdere, kunder og leverandører.

Selv om økonomien i Danmarks golfklubber er stram, så er Frederikssund Golfklub velfunderet og drives efter samme princip, som var det vores egne penge. Rettidig omhu og stor fokus på omkostninger gør, at klubben har en fornuftig økonomi.

 

Gode historier

I 2014 har klubben 40 års jubilæum, hvilket bliver fejret på dagen den 18. juni.

I 2013 fik klubben sit første æresmedlem, der i en alder af 90 år stadig spiller flere runder golf hver uge så længe vejret tillader det.

I 2013 blev holdets eliteherrer danmarksmestre i bedste række.

I 2013 tildeltes klubben Frederikssund Kommunes handicappris.