Klinik AYA

Sammen med dig og dine individuelle behov vil vi fokusere på de tre klassiske skønhedsprincipper: symmetri, balance og harmoni. Det vi kan hjælpe dig med er, at du kan blive en endnu smukkere og friskere udgave af dig selv, ved at give huden en fornyet fylde, fugt, form og/eller kontur. Hele ansigtet vil være i vores tanker, når vi planlægger en behandling, der er tilrettet dine ønsker og behov. Bliv inspireret på www.klinikaya.dk, følg tilbud og begivenheder på facebook eller Instagram.

Vores hud ældes over tid og omkring 30 års-alderen begynder de første aldringstegn at blive synlige i ansigtet – ofte i form af fine linjer ved øjnene. Med tiden kommer der fine linjer, dybere rynker og ansigtet taber volumen. Selvom du passer godt på din hud, vil sol og vind sætte sine spor.

I dag er det mere og mere udbredt og mere socialt accepteret at få filler og botox behandlinger. Vi føler os bedre tilpas, jo friskere vi ser ud. Flere og flere kvinder og mænd får injektioner med filler og botox for at se lidt friskere ud. Vi vil nemlig gerne se lige så unge ud, som vi føler os indeni. Vi vil gerne have, at der er balance mellem vores indre følelser og vores udseende.

I rolige omgivelser, på en behagelig måde og med en holistisk tilgang danner Klinik AYA rammen for, at din behandling ser naturlig ud. Resultatet er naturligt, uden at vi laver om på dit ansigt.

Du tilbydes en gratis konsultation hos Klinik AYAs speciallæge eller af sygeplejerske.

Når du ønsker din en botox-behandling eller en kombination af botox og Juvéderm –filler, så er det vores speciallæge, du skal til konsultation og vurdering hos. Sygeplejersken udfører konsultationer til behandling med Juvéderm-filler. Diamantslibing med let kemisk peeling kræver ingen konsultation

KORT OM KLINIK AYA

I Klinikken vil du møde speciallæge i dermatologi Jørgen Esmann og æstetisk – kosmetisk sygeplejerske Gitte Daugbjerg, som er indehaver og til dagligt driver Klinik AYA.

Klinikken anvender de nyeste teknikker inden for medicinsk – æstetiske behandlinger og anvender FDA godkendte produkter. Vi har fokus på at give dig en kosteffektiv behandling uden af gå på kompromis med kvaliteten.

Speciallæge Jørgen Esmann og sygeplejerske Gitte Daugbjerg er, jf. lovgivning, certificeret til behandlinger der udføres på klinikken og er registreret af Styrelsen for Patientsikkerhed, som kosmetiske behandlere på Klinik AYA

Metode til behandling af Juvéderm-filler og botox:

Vi laver en analyse af dit ansigt og vurderer om det skal være botox, Juvederm-filler eller en kombination af disse produkter. Du vil få skriftlig og mundtlig vejledning om virkning, bivirkning og kontraindikationer. Ved kosmetiske behandlinger med non-permanent Juvéderm-filler og botox kan vi først behandle dig efter 2 dages betænkningstid, jf. lovgivning om kosmetisk behandling. Efterfølgende behandlinger kan foregå uden forudgående konsultation. 

Få det bedste ud af dine smukkeste træk

Dette vil vi gøre, ved at:

  • være professionelle, rådgivende og imødekommende i mødet med dig.
  • holde os ajour på viden indenfor medicinsk æstetik
  • anvende FDA godkendte og veldokumenterede produkter

Vores kvalitet er din sikkerhed.

På Klinik AYA mener vi, at nøglen til et flot æstetisk udseende er at bevare dine naturlige træk og få forstærket det bedste i dit udseende. Vi rådgiver dig og lægger en plan for de forskellige kosmetiske muligheder. Du får en ansigtsforskønnelse, hvor målet er at give dig en frisk udstråling, så du fremtræder smuk, harmonisk, og naturlig. Vi tager udgangspunkt i dine naturlige ansigtsbevægelser for at sikre er naturligt resultat. Uanset om du smiler, griner, eller rynker panden vil du stadig se ud som DIG.

Sikkerhed og fortrolighed

Alle ansatte i klinikken har tavshedspligt. Dine personlige informationer bliver aldrig videregivet til 3. part uden dit samtykke. Ved utilsigtet og atypisk reaktion kan du døgnet rundt kontakte klinikkens akuttelefon. Alle bivirkninger indrapporteres.

Speciallæge Jørgen Esmann og sygeplejerske Gitte Daugbjerg er, jf. lovgivning, certificeret til filler-og botox- behandlinger der udføres på klinikken og er registreret af Styrelsen for Patientsikkerhed, som kosmetiske behandlere på Klinik AYA.

 

Cases fra Klinik AYA:

Klinikken anvender bl. a Juvéderm-filler som er en hyaluronsyre-gel (et naturligt sukkermolekyle), der injiceres under huden for at udfylde rynker, fugtbooste tør hud og opbygge mistet fylde. Resultatet holder fra 6-24 måneder afhængig af valg af produkt og det område, der behandles.    

 

BEHANDLING MED JUVÉDERM- FILLER, HVOR UDGANGSPUNKTET VAR SMÅ OG ASYMMETRISKE LÆBER. HER UDLIGNES ASYMMETRIEN OG KLIENTEN FÅR BARE LIDT MERE FYLDE.

Klinik AYA

Behandling af i forvejen smukke læber, hvor klienten ønsker mere kant og fylde.

Klinikaya1