Landinspektørfirmaet LE34

Danmarks største landinspektørvirksomhed har haft kontor i Frederikssund i mere end 100 år

Historie

Landinspektørfirmaet LE34 er et resultat af en fusion mellem de tre landinspektørfirmaer LE34, Landmålergården og Nellemann & Bjørnkjær. Med mere end 300 dedikerede ansatte fordelt på 24 kontorer er firmaet dermed landets største landinspektørfirma. 

Firmaet har drevet landinspektørvirksomhed siden 1817.  Op igennem det nittende århundreder udviklede der sig en stærk lokal forankring mellem de enkelte bysamfund og den lokale landinspektør. Det var i denne periode, at vores afdeling i Frederikssund opstod. Vi har således været repræsenteret i byen siden 1903. I gennem mere end 100 år har vi altså arbejdet lokalt i Frederikssund indenfor alle aspekter af de traditionelle landinspektøropgaver. Derfor har vi stor erfaring med at løse matrikulære, juridiske og tekniske opgaver.

Vi lever af at være eksperter indenfor vores kernekompetencer og de bedste indenfor vores specialer. En ambition vi stræber efter at leve op til i enhver henseende, uanset opgavernes størrelse og kompleksitet.

Profil: Markedsledende landinspektørfirma

LE34 sætter nye standarder for landinspektørens arbejde. Vi fokuserer på at tilbyde kvalificeret rådgivning til vores kunder. Vores medarbejdere specialiserer sig løbende i løsningen af bestemte typer opgaver. Derved har vores lokale kontorer et stærkt grundlag for at kunne udføre alle de typer opgaver, som vores kunder efterspørger. 

Viden, innovation og præcision er styrken i vores virksomhed, og vi er i stand til at tilbyde kompetent rådgivning, der sikrer at dit projekt kommer i mål.

 

Hvem sælger LE34 til?

LE34 har stor erfaring med den samlede palet af landinspektørydelser, der efterspørges af privatpersoner, byggeherrer og i landbruget, såsom projektering, opmåling og afsætning. 

Vi er endvidere eksperter indenfor fastlæggelse af skel, udstykning af grunde, udarbejdelse af lokalplaner, huslejeopgørelser, ekspropriationer, tinglysninger, vejjura og anden juridisk rådgivning. Derfor er vores rådgivning efterspurgt af offentlige myndigheder og private virksomheder ved anlæg af ledninger, veje mv. 

Læs mere om hvilke brancher LE34 sælger til her

 

Hvem samarbejder le34 med?

Vi er åbne overfor samarbejde, hvor det giver mening for begge parter. Inden for byggeri og planlægningsopgaver arbejder vi sammen med entreprenør-, rådgiver-, arkitekt- og ingeniørfirmaer. Ved udbud har vi ofte aftalt partnerskaber med andre virksomheder, så vi har de rette kompetence til at matche bygherrens ønsker. 

Vores filosofi er, at vi gennem gode samarbejder løfter det enkelte projekt til et højere niveau, og at vi samlet kan påtage os flere typer opgaver.

 

hvordan ser fremtiden ud for le34?

LE34 vil i de kommende år fastholde den lokale forankring i Frederikssund gennem vores kontor i området, hvor vores hovedfokus fortsat vil være på løsningen af de traditionelle landinspektøropgaver.  

Vi følger med i den nyeste udvikling indenfor teknisk opmåling, og anvender utraditionelle metoder som fjernstyrede droner, GPS og 3D scannere. Vi udvikler nye værktøjer til at håndtere og bearbejde den indsamlede data i f.eks. GIS-systemer. Endelig arbejder vi på at udvikle faget indenfor juridiske rådgivning. Et vigtigt aspekt af dette, er at sikre at vores medarbejderes viden altid er opdateret med information om den korrekte praksis på området.

 

Gode historier

Se et udvalg af vores seneste projekter her