LokalBolig Frederikssund

Frederikssund og omegns lokale ejendomsmægler v/ Kasper Nielsen Lilja ApS

LokalBolig Frederikssund's historie

Byens yngste, måske mest erfarne lokalkendte mæglerteam arbejder endelig sammen - så kan det ikke bliver mere lokalt!!

Der skulle gå 11 år, før Kasper tog springet til at blive selvstændig. Derfor fik han i 2013 nøglen til LokalBolig Frederikssund og han har selvfølgelig ansat sin gode ven Palle, som ligeledes har over 10 års erfaring i lokalområdet.

- Kasper Nielsen Lilja (indehaver) har siden 2003 været mægler i Frederikssund og omegn.

- Palle Bronée har siden 2003 været mægler i Frederikssund og omegn.2003 været mægler i Fr.sund og omegn. 

 

Hvem sælger LokalBolig til?

Vi sørger for salg og udlejning af alt i Frederikssund kommune. Intet er for småt eller stort inden for bl.a. villaer, lejligheder, sommerhus, grunde og rækkehuse.

Vi garanterer:
- 24 timers telefonvagt
- Mulighed for fremvisning alle ugens 7 dage
- Kun lokale mæglere med opvækst i kommunen

 

Hvem samarbejder LokalBolig med?

- Handelsbanken

- Totalkredit

 

Gode historier

Kocksvej 11 B

Da vi skulle sælge vores hus på Kocksvej, kontaktede vi LokalBolig i Frederikssund, og må indrømme, at de tog os med storm. Vi blev taget seriøst fra dag 1, og alle indgåede aftaler blev overholdt til punkt og prikke. Vi var 100% trygge hele vejen igennem salget. Stor tak til Team Lilja :-)

Hilsen Peter Fuglsang

----------------------------

Plantagevej 2A

De er sgu effektive!! Jeg kontaktede LokalBolig Fr.sund, fordi de havde en søgeannonce i avisen, hvor de efterspurgte en 3-værelseslejlighed til en ventende køber. Jeg tænkte, det var en ”fup-annonce”, som andre mæglere bruger, men der gik kun 1 uge og så var lejligheden solgt!!! Jeg er mere end tilfreds og meget glad for det hurtige salg.

Hilsen Heidi Kristensen

-----------------------

Lille Blødevej 6 og Amsterdamhusene 16

Jeg mødte Kasper helt tilfældigt til en fest en lørdag aften og nævnte, at jeg var interesseret i at sælge mit hus på Lille Blødevej, og at jeg rigtig gerne ville ned på havnen at bo. Allerede tirsdag ringede Kasper og meddelte mig, at han måske havde en køber til mit hus og at køber havde en lejlighed i Amsterdamhusene jeg skulle se. Alt faldt på plads og Kasper har været der hele vejen. Jeg kan varmt anbefale Lokalbolig – de har fingeren på pulsen :)

Mvh. Heidi Skovgaard Jensen Sælger af Lille Blødevej 6 og køber af Amsterdamhusene 16