Newport Film

Erhvervs- og reklamefilm

Historie

Newport Film ejes & drives af prisvindende fotograf & filmklipper Yassine Anthonisen Lazib. Med mere end 15 år i branchen har vi opbygget et stærkt netværk af dygtige kreative fagfolk. Hver eneste dag fokusere vi på, at formidle "den gode historie" for vores kunder. Dette har igennem tiden resulteret i mange tilfredse kunder. Vi udvikler kreative ideer og skaber koncepter, der kommunikerer kultur, brand og virksomhed - og vores mål er: altid at få det meste ud af det uendelige potentiale, der ligger i at kombinere billeder med marketing, information og dokumentation.

Hvem sælger I til?

Vi producerer film til alle virksomheder der kan se potentialet i at markedsføre sig via film. Vi leverer til hele landet, men også til internationale kunder og kan levere film på stort set alle sprog.

Hvem samarbejder I med?

Newport Film har igennem mange år opbygget et stærkt setup af dygtige kreative fagfolk indenfor AV & kommunikation. Vi skræddersyer altid et stærkt team til det enkelte projekt, alt efter projektets størrelse og kundens ønsker. Således kan vi levere Hi End løsninger til konkurrencedygtige priser.

Hvordan ser fremtiden ud?

Hastigheden på nettet gør det i dag muligt at fremvise film og video uden problemer. I dag har virksomhederne set og forstået effekten ved at kommunikere via film og efterspørger faktisk selv mediet i stor stil. Har du brug for kreativ sparring til at samle løse tanker til en konkret idé, så vil vi naturligvis gerne hjælpe dig.

Eventuel case

Vidste du at: YouTube er den næst mest brugte søgemaskine - besøgende bliver over 5 gange længere i gennemsnit - 1 minuts video = samme gennemslagskraft som tusindvis af ord - 70% flere besøgende efter at have set din video på Facebook, Youtube etc. - 85% større chance for at folk køber dit produkt efter at have set en produktvideo.