Peugoet Frederikssund

Nordsjællands største Peugeot forhandler

Historie

Forretningen Andersen, Bøttcher & Gaardsøe ApS opstod i 1990, overtog Peugeot forhandlingen efter Hubert Andersen.

Ejerkredsen er ændret over et par gange, og forretningerne med tilhørende, ejes nu af Michael Bøttcher og Henrik Isaksen.

Forretningen har gennem alle årene haft som hovedaktivitet at sælge og servicere Peugeot biler, samt forfølge de aktiviteter der følger med dette og søge relaterede salgsmuligheder.

Mærket har haft stor succes op gennem alle årene, er ekstrem populær til det private marked, og en stor leverandør af erhvervsbiler. De seneste år har Peugeot været klar markedsleder inden for privatleasing.

Peugeot er og bliver en utrolig populær bil, forholdet mellem anskaffelsespris og bil-for-pengene er stort, design attraktivt og kvaliteten i top. Også derfor er Peugeot som regel altid i top hvad angår Danmarks mest solgt bilmærke.

 

Hvem sælger I til?

Vores kunder er for hovedparten privatkunder, ikke mindst med vores unikke position som klart markedsførende med Privatleasing. Men erhverv er også en stor aftager af vores biler, ligesom Politi, Postvæsen og Kommuner er, eller har været aftager af vores biler. Senest er der indgået stor aftale med Halsnæs Kommune, som samlet de seneste 2 år har aftaget mere end 50 nye biler.

 

Hvem samarbejder I med?

På vores karroseriværksted udbedrer vi årligt forsikringsskader for ca.8 millioner kroner, vi samarbejder med alle forsikringsselskaber og skades reparerer alle bilmærker.

Vi har ligeledes samarbejdsaftaler med flere mindre erhvervsdrivende og lokalområdet hvor vi har ”hele pakken”, leasing, servicering, hente-bringer, altså Totalleverandør.

For at give et budgetfast overblik, tilbyder vi altid en Serviceaftale, så kommer det ingen overraskelser.

 

Hvordan ser fremtiden ud?

Transportsektoren er under kraftige omlægninger, leasing, delebiler, samt køb af biler helt ned på minutbasis.

Vi følger denne udvikling nært, og via søsterselskaber er vi på ved med lokal lejebilsmuligheder, minilease m.m.

Vi ser også på at styrke os lokalt, enten via samarbejde med andre lokale bilforretninger, dette vil styrke konkurrenceevnen ved reducering af omkostninger, samt øge omsætning.

 

Vi er her også i 2020 og 2030 og…….