Er du iværksætter?

Måske har du allerede startet din virksomhed, eller måske overvejer du det stadig? Uanset hvad kan du via Frederikssund Erhverv få gratis sparring og konkret rådgivning.

Frederikssund Erhverv samarbejder med HIP Iværksætterhuset om vejledning til iværksættere og nye virksomheder. Det er et gratis tilbud til dig, der overvejer at starte virksomhed eller er nyetableret og har ambitioner om vækst.

HIP Iværksætterhuset tilbyder målrettet 1:1-sparring og vejledning samt events med både bred og mere specialiseret information til iværksættere.

Kontakt HIP Iværksætterhusets faste konsulent i byen, Susanne Krogh Petersen, når du har brug for sparring til:

  • Udvikling af din ide og forretningsmodel
  • Ønsker hjælp til at skabe fokus i en hverdag med mange kasketter
  • Har konkrete udfordringer, f.eks. i forhold til prissættelse og salg
  • Vil udfordres strategisk og arbejde med mål og tjekpoints

HIP Iværksætterhuset logo 645pixels

Ekspertise og erfaring

Susanne hjælper med at få styr på forretningsmodellen, så din ide bliver økonomisk bæredygtig, og dit fokus ligger det rigtige sted. Hun er god til at se, hvor flaskehalse og potentialer ligger og til at hjælpe med at få klarlagt de vigtige beslutninger, der skal tages, når en virksomhed skal godt fra start.

Susanne har mange års erfaring som iværksætterrådgiver og underviser, både i den offentlige erhvervsservice og igennem sin egen konsulentvirksomhed. Hun har desuden arbejdet med iværksætternes politiske vilkår hos Dansk Industri og etableret en socialøkonomisk virksomhed.

HIP Iværksætterhuset
Susanne Krogh Petersen
Tlf: 30 10 80 96
Mail: skp@ehhs.dk