Seneste nyheder

Workshop før Kloge Hænder 2018

Mandag d. 20. november

Onsdag den 15. november 2017 mødte 10 lokale virksomheder fire lokale uddannelsesinstitutioner på Ådalens Skole.

Læs mere

Jobopslag: Projektleder til Fjordlandet

Mandag d. 20. november

Der er tale om en meget spændende, nyoprettet stilling i det strategiske samarbejde, Fjordlandsprojektet. Er det dig, eller en du kender?

Læs mere

Nyt medlem: Vigtigt at være en del af erhvervsfællesskabet

Tirsdag d. 14. november

Et af de nyeste medlemmer i Frederikssund Erhverv er Tandlægerne i Skibby. At en tandlæge melder sig ind i en erhvervsforening er ikke hverdagskost, så derfor tog vi til Hornsherred for at spørge Per-Rune Alvestad, der ejer tandlægeklinikken på Hovedgaden i Skibby, om årsagerne til indmeldelsen.

Læs mere

Dansk Industri på studietur i Frederikssund

Fredag d. 10. november

Dansk Industris fagenheder Transport og Infrastruktur besøgte på deres studietur nogle af de store bygge- og anlægsprojekter i Frederikssund.

Læs mere

Klumme: Mere uddannelse skal skabe fremtidens Frederikssund

Torsdag d. 26. oktober

Af Peter Bo Andersen, direktør i Frederikssund Erhverv. Bragt første gang i Erhverv Nordsjælland den 24. oktober 2017.

Læs mere

Akademikerkampagnen besøgte Frederikssund

Fredag d. 27. oktober

Torsdag den 26. oktober var der arrangeret "konsulent for en dag" i Frederikssund, hvor ni lokale virksomheder mødte omkring 30 ledige akademikere fra både Frederikssund og København.

Læs mere

Bæredygtig Bundlinje udvider med hjælp fra COWI

Fredag d. 13. oktober

Som lokal virksomhed i Frederikssund Kommune kan du via projektet Bæredygtig Bundlinje få konsulenthjælp for 30.000 kroner til at lave en grønnere forretningsmodel for din virksomhed. Nu udvides projektet til at fokusere endnu mere på materialer.

Læs mere

Kommuner på inspirationstur

Fredag d. 13. oktober

Repræsentanter fra Vordingborg Kommune og Guldborgsund Kommune var fredag den 13. oktober på inspirationstur i Frederikssund.

Læs mere

"Vi vil åbne museet op og lave udstillinger, der giver genlyd"

Torsdag d. 12. oktober

Ordene falder med overbevisning og understreger det stærke engagement, der lyser ud af øjnene på den nye museumsdirektør på J.F. Willumsens Museum, Lisbeth Lund.

Læs mere

Friske vinde over Bautahøj

Onsdag d. 11. oktober

Friske vinde blæser ind over det mere end 100 år gamle kursus- og konferencested Bautahøj ved Kulhuse i Hornsherred.

Læs mere

Frederikssund Erhverv godkendt som praktiksted

Mandag d. 2. oktober

I de seneste år har vi i Frederikssund Erhverv sammen med en række samarbejdspartnere arbejdet målrettet på at styrke uddannelsesområdet i Frederikssund Kommune.

Læs mere

Nyt: Hjertestarter foran turistbureauet

Onsdag d. 20. september

På turistbureauet i Havnegade 5A hænger der nu en hjertestarter i vindfanget ude på gaden.

Læs mere

Første spadestik i Vinge C

Tirsdag d. 19. september

Man fristes næsten til at skrive "one small spadestik for man, one giant leap for Frederikssund Kommune". I sidste uge gik milliardbyggeriet af Vinge Centrum for alvor i gang.

Læs mere

Frederikssund er årets højdespringer i ny DI-undersøgelse

Onsdag d. 6. september

Frederikssund Kommune er hoppet hele 32 pladser frem i forhold til sidste år i Dansk Industris årlige erhvervsklimaundersøgelse.

Læs mere

SmartGuard fra Slangerup sikrer brobyggeriet

Onsdag d. 6. september

Virksomheden SmartGuard fra Slangerup har fået en større ordre gennem Frederikssund Erhvervs leverandørkatalog Greater Suppliers.

Læs mere

Video og fotos fra Kulturdag ved Havnen

Mandag d. 4. september

Lørdag den 2. september afholdtes Kulturdag ved Havnen. Arrangementet var en stor succes med masser af aktiviteter, god stemning og glade besøgende i det dejlige sensommervejr.

Læs mere

Ny undersøgelse: Øget tilfredshed blandt vores medlemmer

Mandag d. 4. september

I løbet af sommeren 2017 har Dansk Erhvervsfremme (DEF) foretaget en undersøgelse blandt medlemmerne af Frederikssund Erhverv. Medlemmerne er blevet spurgt om deres holdning til vores ydelser og den værdi, vi skaber for erhvervslivet i Frederikssund.

Læs mere

Den store jubilæumsmåned

Fredag d. 1. september

Sensommeren 2017 markerer flere store mærkedage blandt Frederikssund Erhvervs medlemmer. Vi har samlet dem i denne artikel, hvor vi ønsker henholdsvis jubilarer og en afgående erhvervskvinde stort tillykke.

Læs mere

Trends i turismen: Tænk stort og afskaf kassetænkning

Fredag d. 1. september

Tirsdag den 29. august var Visit Frederikssund med på KL’s konference ”Turismetræf 17” i Odense, der havde overskriften ”Mere turisme for pengene”. Af de mange interessante input trækker vi her to af de vigtigste trends frem. Trends, som vi arbejder på at rulle endnu mere ud i Frederikssund Kommune og resten af Fjordlandet.

Læs mere

Frederikssunds revisordronning abdicerer

Onsdag d. 30. august

Karin Hansen kunne den 1. august 2017 kigge tilbage på 50 år i revisorbranchen. Nu lægger en af Frederikssunds mest markante erhvervskvinder ”lommeregneren på hylden”, når det aktive arbejdsliv indstilles med udgangen af august måned.

Læs mere

CO-RO: 75-års jubilæum og første spadestik

Onsdag d. 23. august

Den Frederikssund-baserede virksomhed CO-RO A/S afsætter med stor succes is og læskedrikke til 80 markeder verden over. Tirsdag den 22. august blev virksomhedens 75-års jubilæum fejret, og samtidig blev der taget hul på et nyt kapitel med første spadestik på et nyt innovationscenter.

Læs mere

13 millioner til nyt uddannelsesprojekt

Mandag d. 21. august

Nu styrker Frederikssund ungdomsuddannelserne yderligere. I forrige uge åbnede Frederikssund Campus officielt, og nu har det nye FUEL-uddannelsesprojekt fået luft under vingerne med et to-cifret millionbeløb i støtte. Foto: Kenneth Jensen.

Læs mere

Campus Frederikssund er officielt åbnet

Onsdag d. 9. august 2017

Onsdag den 9. august 2017 åbnede Campus Frederikssund dørene til første skoledag for de nye erhvervsuddannelser TEC, SOPU og Esnord i de nybyggede pavilloner ved Knord på Heimdalsvej. Foto: Kenneth Jensen.

Læs mere

De store byggerier giver lokale ordrer

Onsdag d. 12. juli

Der sker ting og sager i Frederikssund i disse år. Flere massive bygge- og anlægsprojekter skyder i vejret med Kronprinsesse Marys Bro og Vinge Centrum som de to mest markante. Projekterne er med til at skabe vækst og arbejdspladser lokalt.

Læs mere

Flere turister vælger Frederikssund

Onsdag d. 12. juli

Turismeerhvervet i Frederikssund og omegn er godt på vej mod bedre tider. Nye tal viser, at der gennem de seneste tre år er registreret en stigning på 25 % i antallet af overnattende turister i Frederikssund Kommune.

Læs mere

Restaurant Kalvø energioptimerer og sparer penge

Onsdag d. 12. juli

Restaurant Kalvø er en af de lokale virksomheder, der er med i projektet Bæredygtig Bundlinje. I perioden 2015 til 2018 skal uvildige eksperter kigge i alt 15 Frederikssund-virksomheder efter i sømmene med det formål at lave en ny og grønnere forretningsplan. Projektet er ganske gratis at deltage i. Allerede nu er otte af projektets pladser besatte, men der er plads til syv lokale virksomheder mere.

Læs mere

Milepæl: Vinge Centrum er en realitet

Fredag d. 23. juni

Endnu en milliardinvestering er landet i Frederikssund og omegn. Aftalen om etableringen af Vinge Centrum blev i dag en realitet.

Læs mere

Erhvervsvenlighed: Frederikssund helt i top

Onsdag d. 21. juni

I en ny undersøgelse fra Dansk Byggeri om kommunernes erhvervsvenlighed ligger Frederikssund Kommune i top tre.

Læs mere

Spændende tider venter for Østergaards Frugtplantage & Mosteri

Torsdag den 8. juni

En stor, nyopført produktionshal samt ambitioner om både udvidelse af produktionen og om energineutralitet. Det er overskrifterne for Østergaard Frugtplantage & Mosteri i Hornsherred.

Læs mere

Nyt samarbejde: Hornsherred skal smages

Torsdag den 8. juni

Oven på et netværksmøde i Kulturhuset Rejsestalden i Jægerspris har et nyt, styrket samarbejde mellem lokale erhvervsdrivende involveret i turismebranchen set dagens lys. Det hedder "Hornsherred skal smages".

Læs mere

Fin premiere for Fjordfestivalen

Torsdag den 8. juni

Der var gang i bymidten, på havnen og på fjorden, da Frederikssund Fjordfestival løb af stablen lørdag den 20. maj. Fotos: David Foli.

Læs mere

Ny "turistlounge" i Havnegade giver mulighed for fordybelse

Torsdag den 8. juni

Bløde sofaer, læsestof, rolige farver og en varm kop kaffe er ingredienserne i den nye "turistlounge" i bureauet på Havnegade. Rummet giver besøgende ro og mulighed for fordybelse.

Læs mere

Roth Nordic planlægger udvidelse i Frederikssund

Tirsdag den 9. maj

Ikke mange ved det, men på Centervej i Frederikssunds sydlige erhvervsområde ligger en af kommunens mest succesfulde virksomheder, Roth Nordic.

Læs mere

Skal din virksomhed deltage i Frederikssund Stafetten?

Tirsdag den 9. maj

Frederikssund Stafetten skydes i gang for første gang nogensinde torsdag den 31. august kl. 17.30. Der skrues op for hyggen og den gode stemning. Tag løbeskoene på og kollegaen, familien eller vennerne under armen og kom og vær med.

Læs mere

Fjordfestival - en festdag for hele området

Tirsdag den 9. maj

Lørdag 20. maj 2017 er der Frederikssund Fjordfestival i bymidten i Frederikssund. Det bliver en festlig dag med masser af aktiviteter og skæg og ballade for hele familien.

Læs mere

Mere bæredygtighed kan give bedre bundlinje

Torsdag d. 4. maj

Torsdag den 4. maj afholdte Frederikssund Klimaråd og Frederikssund Erhverv et morgenmøde om bæredygtighed. Mødets overordnede tema var, hvordan man kan investere i bæredygtighed i sin virksomhed, så det samtidig giver et positivt afkast på bundlinjen.

Læs mere

Generalforsamling: Bestyrelsen på plads

Onsdag d. 26. april

Frederikssund Erhverv afholdte den årlige generalforsamling på Metalskolen i Jørlunde med deltagelse af omkring 60 medlemmer. En enkelt ændring i bestyrelsen blev det til.

Læs mere

Fuld fart over Femhøj

Tirsdag den 11. april

På bare 14 måneder er det lykkedes de tre unge ejere af Femhøj, Jacob Pfeiffer, Dennis Zollfranck Larsen og Martin Zollfranck Larsen, at skabe en smuk og succesfuld oase i Hornsherred lige uden for Gerlev.

Læs mere

Nyt turistmagasin på gaden nu

Tirsdag den 11. april

Fjordlandets og Visit Frederikssunds splinternye turistmagasin udkom i midten af marts måned. I år er sloganet WISH YOU WERE HERE.

Læs mere

Video: Event på Campus - iværksætteri på skemaet

Mandag d. 27. marts

Frederikssund Erhverv sponsorerede mandag formiddag et iværksætter-event på Campus Frederikssund for omkring 250 elever.

Læs mere

Nyt turismekoncept: ”Lokale Inviterer”

Onsdag d. 8. marts

Det er meget oppe i tiden. Når vi rejser, vil vi gerne helt ind under huden på kulturen og det område, vi befinder os i. Vi vil ikke bare spises af med guidebogens seværdigheder, men bo, spise og tale med de lokale. På den måde kan vi opleve ”det ægte” Rom eksempelvis.

Læs mere

Bedre kommunikation til dig som medlem

Mandag d. 6. februar

I en spørgeskemaundersøgelse sidste år efterlyste en del medlemmer bedre og oftere kommunikation fra os til jer. Det har vi lyttet til og handlet på.

Læs mere

25 år med (cykel)styr på forretningen

Onsdag d. 8. marts

Den har ligget der i en halv menneskealder - cykelforretningen i starten af gågaden i Frederikssund. Siden 1992 har der blot været én indehaver, og sammen med sine fem medarbejdere har han fortsat succes med salget af cykler, cykeltøj og -udstyr.

Læs mere

Ny analyse: Vilkår for vækst og erhvervsliv i Frederikssund

Onsdag d. 8. marts

I starten af 2017 udkom VækstVilkår 2016, der er en situationsanalyse af vilkårene for vækst og erhvervslivet i Frederikssund Kommune. Analysen bygger på de nyeste data og er udarbejdet af Center for Vækstanalyse for Væksthus Hovedstadsregionen.

Læs mere

Brobyggerne er landet

Mandag d. 6. februar

Den nye Fjordforbindelse rykker for alvor tæt på. Nu er de ledende entreprenører fra det europæiske joint venture ankommet og "indskrevet" i Frederikssund.

Læs mere

VisitFrederikssund opgraderer på personalefronten

Onsdag d. 8. marts

VisitFrederikssund, der hører under Frederikssund Erhverv, har ansat Line Norrman som ansvarlig for kommunikation og sociale medier på turismesiden.

Læs mere

Nyt nyhedsbrev på gaden

Onsdag d. 8. februar

Tidligere på ugen udsendte vi for første gang et nyhedsbrev til vores medlemmer og andre interesserede. Du kan læse det og tilmelde dig modtagerlisten her.

Læs mere

Eventyret om Peter og Procom

Mandag d. 6. februar

Administrerende direktør Peter Borregaard, der også er bestyrelsesmedlem i Frederikssund Erhverv, er per 31. januar stoppet i Procom A/S. Det sker efter ni succesfulde år.

Læs mere

Millioninvestering på Skjalm Hvide Hotel giver pote

Mandag d. 6. februar

Hotellet i Jørlunde har fra 2014-2016 gennemgået en massiv renovering for at ruste det til fremtiden. Det belønner sig nu med rekordomsætning.

Læs mere

Følg med når Fjordforbindelsen bliver til

Fredag d. 27. januar 2017

Vidste du, at du kan få information om brobyggeriet og følge byggeprocessen løbende på forskellige platforme?

Læs mere

Nytårskur på Restaurant Kalvø

Tirsdag d. 3. januar

Læs mere

Fire nye workshops for iværksættere

Onsdag d. 25. januar 2017

Campus Frederikssund lægger hus til workshops om markedsføring, kommunikation, netværk og den gode pitch.

Læs mere

KEA WORKS VINGE fik en fornem start

Tirsdag d. 15. november

Innovationsugen for KEA-studerende i "fremtidens by" blev mandag skudt i gang med et velbesøgt arrangement i Vinge By.

Læs mere

Fint fremmøde til den årlige nytårskur

Tirsdag d. 10. januar

Traditionen tro afholdte vi først i det nye år nytårskur for vores medlemmer. Se videosammendrag fra arrangementet her.

Læs mere

KEA WORKS VINGE: Vindere præsenterede for byrådet

Torsdag d. 15. december

De tre bedste projekter i KEA WORKS VINGE fremlagde onsdag deres ideer for Frederikssund Kommunes byrådsmedlemmer.

Læs mere

Budget 2017: Ros til byrådet

Fredag d. 14. oktober

Det kommunale budget for næste år blev i starten af oktober vedtaget af et bredt flertal i Frederikssund Kommunes byråd. Budgettet tilgodeser en række områder, blandt andet det lokale erhvervsliv som har fået et stort ønske opfyldt med afskaffelsen af dækningsafgiften fra 2017.

Læs mere

Dansk Erhverv i Frederikssund

Frederikssund er på Jobtoget...

Tirsdag d. 5. april

... men ikke alle er med. I følge Danmarks Statistik er Frederikssund en af de kommuner med højst vækst i lønmodtagerbeskæftigelsen siden udgangen af 2013

Læs mere

"Løvens hule" på Campus Frederikssund

Onsdag d. 30. november

85 HHX-studerende fra Knord Frederikssund er i disse dage i kløerne på "løverne" fra Frederikssund Erhverv.

Læs mere

14 Gazelle-virksomheder kåret i Frederikssund

Onsdag d. 14. december

På Børsens såkaldte gazelleliste for 2016 er Frederikssund flot repræsenteret med 14 fremadstormende virksomheder.

Læs mere

En julehilsen fra os til vores medlemmer

Torsdag d. 22. december

Læs mere

Vinge Centrum rykker tættere på: Det bliver et trækplaster

Torsdag d. 6. oktober

Den nye bymidte i Vinge bliver en arkitektonisk perle, der vil være katalysator for tiltrækningen af både erhverv, borgere og turister til Frederikssund Kommune.

Læs mere

Virksomheder: Masser af gode historier fra erhvervslivet

Torsdag d. 8. september

Tirsdag morgen var en række af Frederikssund Kommunes virksomheder samlet på Restaurant Kalvø. Formålet var at udvikle ideer til gode historier om erhvervslivet til et særligt erhvervstillæg i Frederiksborg Amts Avis.

Læs mere

TV2 Lorry: Indslag om opsvinget i Frederikssund og omegn

Onsdag d. 5. oktober

Tirsdag den 4. oktober sendte TV2 Lorry et indslag om opsvinget i Frederikssund Kommune. Du finder linket til indslaget i denne artikel.

Læs mere

Arrangementer i november: Robotter, integration, kundeservice og BENELUX

Torsdag d. 10. november

Der er masser af spændende og værdiskabende arrangementer i Frederikssund Erhverv i den kommende tid. Få et overblik her.

Læs mere

Virksomhed fra Slangerup skal rådgive regeringen

Fredag d. 28. oktober

Miljø- og fødevareminister Esben Lunde Larsen og erhvervs- og vækstminister Troels Lund Poulsen nedsatte fredag et nyt Advisory Board bestående af 12 erhvervsledere, der skal rådgive regeringen om cirkulær økonomi.

Læs mere

Frederiksborg Amts Avis i Frederikssund

Vi hjælper SMV'er med grønne forretningsmodeller

Onsdag d. 30. marts

Projektet Bæredygtig Bundlinje som Frederikssund Erhverv og Frederikssund Kommune deltager i skal hjælpe 100 SMV'er med grønne forretningsmodeller

Læs mere

Europamester til udenlandske investeringer

Mandag d. 15. februar

Financial Times kårer København til Europas mest erhvervsvenlige område når det gælder om at tiltrække udenlandske investeringer

Læs mere

KEA Works Vinge: Studerende skaber fremtidens by

Torsdag d. 10. november

Studerende bliver medskabere af fremtidens by. KEA WORKS VINGE er et kæmpe tværfagligt innovationsprojekt for hundredevis af KEA-studerende.

Læs mere

"Trepartsmøde" om opkvalificering og arbejdskraft

Torsdag d. 22. september

Et tættere samarbejde mellem virksomheder, uddannelsesinstitutioner og kommune skal bane vejen for mere kvalificeret arbejdskraft i Frederikssund og omegn.

Læs mere

Transportbesøg fra Folketinget

Fredag d. 6. januar

Onsdag formiddag fik politikerne fra Folketingets Transportudvalg et indgående indblik i infrastrukturprojekterne i Frederikssund.

Læs mere

Populært gavekort får nyt design

Fredag d. 9. december

Fjordlandskortet har i otte år været en populær gaveide i Frederikssund og omegn. Nu har kortet fået nyt design.

Læs mere

Greater Suppliers

16. december 2015

Erhvervlivets udstillingsvindue og B2B-værktøj. Find din professionelle samarbejdspartner.

Læs mere

Brobyggeren er fundet: Et stort skridt for Frederikssund og omegn

Fredag d. 9. september

Det bliver et europæisk Joint Venture med italienske Rizzani de Eccher i spidsen, der skal bygge Fjordforbindelsen mellem Frederikssund og Hornsherred. Det blev afgjort fredag den 9. september, da Vejdirektoratet offentliggjorde vinderen af udbuddet om etableringen af den firesporede højbro over Roskilde Fjord.

Læs mere

Ude nu: Stort avistillæg om erhvervslivet i Frederikssund

Onsdag d. 26. oktober

Frederiksborg Amts Avis har netop udgivet et omfattende "Kender du Frederikssund"-tillæg, der indeholder en lang række gode historier om erhvervslivet i området. Læs det her.

Læs mere

Stribevis af innovative løsninger til KEA WORKS VINGE

Onsdag d. 23. november

Innovationsugen resulterede i konkrete ideer på en række af udfordringerne i udviklingen af Vinge by. Samarbejdsparterne er begejstrede.

Læs mere

Mountain Top Industries er Årets Ejerleder 2016

Fredag d. 11. november

Først vandt de i Region Hovedstaden, og torsdag aften strøg Mountain Top Industries så helt til tops.

Læs mere

”Havnebadet bliver en kæmpe gevinst”

Onsdag d. 19. oktober

For nylig kunne Frederikssund Ny Initiativråd (FNI) fortælle, at de har rejst 8,2 millioner kroner fra A.P. Møller Fonden til et nyt havnebad. Frederikssund Kommune har givet tilsagn om at matche donationen, og dermed er finansieringen af Frederikssund Fjordbad på plads.

Læs mere