Speedrådgivning i Skibby

Konkrete svar på konkrete spørgsmål. Få gratis speedrådgivning, når erfarne specialister inden for eksempelvis skatteforhold, web, forretningsudvikling, jura og markedsføring sidder klar til at svare på dine spørgsmål.

Onsdag d. 24. maj kl. 9:30-11:30

 

Speedrådgivning er for dig, der har brug for at få svar på konkrete spørgsmål om opstart og drift af din virksomhed. Du kan "speed-date" erfarne specialister inden for eksempelvis skatteforhold, web, forretningsudvikling, jura og markedsføring. Alt sammen helt gratis, naturligvis.

Mød eksperter inden for:

  • Jura: Hvilke fordele og ulemper har de forskellige virksomhedsformer? Hvad indeholder et stiftelsesdokument? Hvad skal en kontrakt indeholde?

  • Revision og regnskab: Kan jeg selv lave mit regnskab og min bogføring? Hvordan får jeg udnyttet mine fradragsmuligheder? Hvad siger loven om fakturering og bilag? Hvordan afregner jeg moms og told?

  • Salg og markedsføring: Hvordan når jeg ud til mine kunder og booster mit salg? Hvilke medier og salgskanaler skal jeg brug, og hvor får jeg mest ud af min tid og mine marketingkroner?

  • Ide- og forretningsudvikling: Hvordan tjener jeg penge på min ide? Hvordan får jeg min ide testet ift. markedet? Hvordan kommer jeg videre fra ide til handling.

  • Forsikring: Hvordan skal min virksomhed forsikres? Hvilket ansvar har jeg? Hvornår er jeg dækket?

Forbered dig godt

Du får cirka 15 minutter hos de rådgivere, du vælger - få mest ud af tiden og forbered dig godt! Der er ikke nogen fælles indledning på arrangementet, og vi tildeler pladser hos rådgiverne efter først-til-mølle princippet.

Tid og sted:

Onsdag den 24. maj 2017 kl. 9:30-11:30
Bymidten 10, 4050 Skibby

Pris:

Gratis

Tilmelding:

Læs mere og tilmeld dig ved at klikke her.