Nyt turistmagasin på gaden nu

Fjordlandets og Visit Frederikssunds splinternye turistmagasin udkom i midten af marts måned. I år er sloganet WISH YOU WERE HERE.

Tirsdag den 11. april

Det smukke Fjordland har rigtig meget at byde på. Uspoleret landliv lige uden for storbyen, køer, får, gårdbutikker, fiskepladser, fjordliv, masser af skønne cykelstier samt meget andet.

Som erhvervsaktører i og omkring Frederikssund har vi alle interesse i at tiltrække mennesker til vores del af landet.

Udviklingschef for turisme og oplevelser i Frederikssund Erhverv, Mette Seneca, siger:

- Vi er glade for det nye magasin og synes, at det viser Fjordlandets mange attraktive tilbud på en god måde.

- For os på turistbureauet drejer det sig selvfølgelig primært om at tiltrække turister fra ind- og udland til området, så de erhvervsdrivende i turismebranchen kan blomstre.

- Men i det større billede handler det også om at vise danskerne, hvor attraktivt et sted Frederikssund Kommune er at bo og arbejde i. Vi har behov for tilflyttere, der kan øge vores arbejdsstyrke og bidrage til lokalsamfundet.

Nyt magasin, nyt slogan

For netop at vise Fjordlandet fra dets allerbedste side udkom det splinternye turistmagasin for 2017 i slutningen af sidste uge.

Magasinet har denne gang titlen ”WISH YOU WERE HERE”.

Det nye, flotte magasin kan bestilles ved at kontakte Frederikssund Turistbureau på tlf. 47 31 06 85 eller per mail på info@frederikssunderhverv.dk. Du er også altid velkommen til at kigge forbi Havnegade 5A.

I øvrigt kan magasinet også findes online lige her.

Denne artikel er en del af Frederikssund Erhvervs nyhedsbrev. Du kan læse den seneste udgave ved at klikke her. Hvis du også vil modtage nyheder om erhvervslivet i Frederikssund én gang om måneden, kan du klikke her og tilmelde dig.