Den store jubilæumsmåned

Sensommeren 2017 markerer flere store mærkedage blandt Frederikssund Erhvervs medlemmer. Vi har samlet dem i denne artikel, hvor vi ønsker henholdsvis jubilarer og en afgående erhvervskvinde stort tillykke.

Fredag d. 1. september

Karin Hansen, Dansk Revision Frederikssund
Som beskrevet andetsteds var 1. september 2017 officielt dagen, hvor en af Frederikssunds mest markante erhvervskvinder ”lagde lommeregneren på hylden”. Karin Hansen stoppede nemlig i Dansk Revision Frederikssund efter 50 år i revisionsbranchen. Vi ønsker tillykke med tilværelsen efter arbejdslivet og med den imponerende karriere, som du kan læse meget mere om lige her.

Peter Nielsen, SuperBrugsen Slangerup
Brugsuddeler Peter Nielsen fra SuperBrugsen i Slangerup kunne den 1. september meget imponerende fejre 25-års jubilæum. Peter Nielsen har gennem årene været en markant figur i såvel erhvervs- som kulturliv i Slangerup og Frederikssund Kommune som helhed. Et varmt tillykke med den store dag!

Frank Lemb, Sweco Frederikssund
Frank Lemb, der er kontorleder hos Sweco Frederikssund, kunne 1. september se tilbage på et kvart århundrede hos den rådgivende ingeniørvirksomhed. Vi ønsker ham hjerteligt tillykke med 25-års jubilæet.

Tandlægerne i Skibby
Tandlægerne i Skibby havde den 1. september 2017 eksisteret i 50 år. En flot og markant milepæl, hvor der er sket utrolig meget, siden stifter John Børresen stiftede tandlægeklinikken i et parcelhus i 1967. I dag har klinikken 10 ansatte og ligger i moderne omgivelser på Hovedgaden 31 i Skibby. Stort tillykke med det halve århundrede!

CO-RO A/S
Virksomheden, der utvivlsomt er en af Frederikssunds største, ældste og mest succesfulde virksomheder, afsætter sine læskedrikke på 80 markeder verden over. Den 22. august 2017 var det 75 år siden, at brødrene Jep og Flemming Petersen stiftede CO-RO A/S. Virksomheden på Holmensvej fejrede jubilæet ved at tage første spadestik på et nyt, globalt innovationscenter. Du kan dykke ned i CO-RO's historie på det særlige jubilæumswebsite eller se en stemningsvideo fra jubilæet her. Tillykke med mærkedagen til CO-RO A/S!