Millioninvestering på Skjalm Hvide Hotel giver pote

Hotellet i Jørlunde har fra 2014-2016 gennemgået en massiv renovering for at ruste det til fremtiden. Det belønner sig nu med rekordomsætning.

Mandag d. 6. februar

I landsbyen Jørlunde lige uden for Slangerup ligger Skjalm Hvide Hotel. Hotellet byder nu - efter en gennemgribende renovering - på moderne, hyggelige værelser, og såvel indre som ydre er blevet sat flot i stand

Tilbage i 2010 kunne ejerne Mette og Bo Willadsen konstatere et markant fald i omsætningen, da en række faste gæster begyndte at vælge hotellet fra, fordi det var nedslidt.

Det tog ejerparret alvorligt og besluttede at foretage en millioninvestering i renovering af hotellet, der har været ejet af Bo Willadsens familie siden 1981. Op mod 7-8 millioner kroner har renoveringen endt med at koste.

Der blev blandt andet taget lån i huset for at finansiere den omfattende renovering, men det har været risikoen værd, viser tallene i dag.

I regnskabsåret 2015-16 kunne Skjalm Hvide Hotel nemlig notere en rekordomsætning, der var 2,5 mio. kr. højere end det hidtil bedste år.

Ejer Mette Willadsen siger:

- Vi løb selvfølgelig en risiko ved at investere et så stort beløb i renoveringen af hotellet, men vi var ikke i tvivl om, at det var det rette at gøre. Heldigvis har det vist sig at være en god ide.

- Vi er glade for, at vi nu kan byde turister, borgere og ikke mindst erhvervslivet i området velkommen i nogle flotte rammer. Uanset om det drejer sig om konferencer, møder, spisning eller overnatning, så er vi leveringsdygtige, lyder det fra Mette Willadsen.

Fakta
Skjalm Hvide Hotel ligger mellem Farum og Frederikssund, 30 km. fra København.
Tidligere hed det Jørlunde Motel, inden det i 1981 blev opkøbt af familien Willadsen.
Hotellet ejes af ægteparret Mette og Bo Willadsen, der overtog driften efter Bos forældre.
Hotellet er udvidet af flere omgange med blandt andet restaurant, fest- og konferencelokaler samt flere værelser.
Der er 54 værelser til rådighed.
Den gennemgribende renovering har fundet sted fra 2014-2016.

Fik du læst? Se de øvrige historier fra februar måneds nyhedsbrev her.