Frederikssund Erhverv godkendt som praktiksted

I de seneste år har vi i Frederikssund Erhverv sammen med en række samarbejdspartnere arbejdet målrettet på at styrke uddannelsesområdet i Frederikssund Kommune.

Mandag d. 2. oktober

Blandt andet har vi bidraget til oprettelsen af det nye Campus Frederikssund, igangsættelsen af uddannelsesprojektet FUEL samt indgåelsen af partnerskabsaftaler om praktik- og elevpladser.

Nu tager vi vores egen medicin. Direktør Peter Bo Andersen forklarer:

- Arbejdet med at sikre en stærk fødekæde fra lokale uddannelser til lokale virksomheder har fået os til at kigge indad. Vi har gennem en del år forsøgt på at sikre overensstemmelse mellem behov og efterspørgsel på elev- og praktikpladser her i Frederikssund Kommune. Derfor er det naturligt, at vi også selv bidrager til gildet.

Af den årsag blev Frederikssund Erhverv den 11. august 2017 godkendt som praktiksted og kan tage elever, der er i gang med en kontoruddannelse på Handelsskolen KNord i Frederikssund.

- Vi har altid opfordret vores medlemsvirksomheder til at tage elever, og nu er vi så i stand til selv at sætte handling bag ordene. Selv om vi er en lille organisation, kan en enkelt elevplads betyde meget i det samlede billede. Det er det, vi fortæller vores mindre medlemmer. Nu glæder vi os til selv at give lidt til ”fællespuljen”.

Virksomheder, der er interesseret i at tage elever og praktikanter, kan kontakte Pernille Krogh fra Frederikssund Erhverv for mere information (kontaktinfo til højre).