Campusambassadørerne mødte kulturen

Torsdag den 6. december var de lokale Campusambassadører og deltagere i vores tre Skills fora, inviteret til årsmøde på Willumsens Museum.

Torsdag d. 13. december

På Willumsens Museum gav museumsinspektør Lisbeth Lund en inspirerende fortælling og rundvisning i den nuværende udstilling, "Ekkorum".

Formålet med at lægge årsmødet på Willumsens Museum var at tage hul på det store uudnyttede potentiale, der ligger i at knytte erhvervslivet tættere sammen med vores lokale kulturliv. Derfor fik de fremmødte virksomheder også en julegave bestående af smuk og inspirerende kunstlitteratur samt ikke mindst et adgangskort til Willumsens Museum, som kan bruges til medarbejdere, samarbejdspartnere eller lignende. 

I løbet af mødet kiggede vi i fællesskab tilbage på det år, der nu er gået, og på de milepæle, det er blevet til. Derudover så vi på, hvad der ligger i pipeline til næste år. Én ting er sikkert: Det bliver super spændende!

Her kan du se en lille videokavalkade af året, der gik:


Plads til flere ambassadører

Campusambassadørerne tæller i øjeblikket 21 lokale virksomheder, og målet er at nå op på 30.

Er du og din virksomhed interesseret i at få mere at vide om muligheden for at blive Campusambassadør, så kontakt Hans Peder Wagner fra Frederikssund Erhverv på telefon: 22 52 87 11 eller mail: hpw@frederikssunderhverv.dk.