Leverer frokost til brobisserne

Endnu en lokal virksomhed har fået en ordre hos brobyggerne igennem Greater Suppliers.

Fredag d. 25. maj

Denne gang er det cateringsvirksomheden B\lunch, som har fået til opgave at levere frokostordningen til RBAI JV, der er i gang med at opføre den nye Fjordforbindelse. 

B\lunch er specialister i sunde og velsmagende frokostordninger, som de leverer til virksomheder i det meste af Storkøbenhavn. Virksomheden har siden oktober 2016 haft til huse på Dalvejen ved Vinge.

Mad til flere kulturer

B\lunch leverer både frokosten til ingeniører og andet administrativt personale samt til "brobisserne".

På byggepladsen er der mange forskellige lande og kulturer repræsenteret, og det stiller krav til den mad, der dagligt skal kokkereres.

- Vi tager naturligvis hensyn til de madønsker, de forskellige grupper har. Eksempelvis leverer vi frokost til en gruppe italienere, der stort set går uden for hele tiden. Derfor skal maden være let at gå til.

- Desuden vil de gerne have husmandskost, "som vor mama lavede den", smiler køkkenchef Morten Tack Haldrup.

B\lunch har allokeret en medarbejder til byggepladsen, som anretter frokosten og servicerer de forskellige steder, der leveres mad til.

Afsmittende effekt

Ud over frokostordning til byggepladsen leverer virksomheden også mad og drikke til Vejdirektoratet, når de afholder arrangementer, møder og lignende i Frederikssund.

Alt i alt er B\lunch meget tilfreds med ordren gennem Greater Suppliers.

- Der er ingen tvivl om, at det er en fin ordre for os, også selv om den er tidsbegrænset. For en relativt ny virksomhed i Frederikssund er det vigtigt at komme i spil og få nogle opgaver lokalt.

- Vi kan se, at det har en afsmittende effekt, og at andre får øje på os. Vi vil rigtig gerne have flere virksomhedskunder i nærområdet, siger Morten Tack Haldrup.

B\lunch ejes af Bente Wolf Lytje, der startede virksomheden i 2003. I oktober 2016 rykkede virksomheden fra Herlev til Frederikssund, hvor de på Dalvejen har fået mere plads til at producere de lækre, velsmagende frokoster.

Du kan læse mere om virksomheden på www.b-lunch.dk.