Roth Nordic udvider og skifter navn

Roth Nordic har haft stor succes med at sælge gulvvarme- og brugsvandssystemer i Norden og Baltikum. Derfor lægges det britiske marked nu også ind under Frederikssund-virksomheden, der af samme årsag skifter navn til Roth North Europe.

Tirsdag d. 16. januar

Roth Nordic, der altså nu hedder Roth North Europe, er ejet af den tyske kæmpekoncern Roth Industries GmbH & Co. KG.

De tyske ejere har som et resultat af de seneste fem års imponerende vækst på Centervej besluttet at indlemme hele det britiske marked under datterselskabet i Frederikssund - i tillæg til de nordiske og baltiske markeder.

- Det er et skulderklap og en tillidserklæring til hele vores organisation, at de britiske aktiviteter for selskabet nu lægges i vores hænder. Vi ser frem til at bruge den stærke platform, vi har skabt i Norden, til at styrke vores tilstedeværelse på det britiske marked.

Markedet på den anden side af Nordsøen rummer et markant potentiale for Roth North Europe. Potentialet skal blandt andet indfries i kraft af en større udvidelse af hovedsædet i Frederikssund. 

- For at vi stadig kan tilbyde samme høj servicegrad og leveringssikkerhed, påbegynder vi nu en større udvidelse af både lager og administration i Frederikssund, lyder det fra Morten Voss, CEO Roth North Europe.

Udover et centralt logistik- og servicecenter vil udvidelsen af det nordeuropæiske hovedsæde også komme til at rumme opgraderede kunde- og undervisningsfaciliteter. 

Desuden giver udvidelsen plads til et helt nyt forretningsben for Roth North Europe, nemlig præfabrikerede løsninger inden for gulvvarme og køling samt rørsystemer til vand og varme.

Du kan læse mere om den succesfulde Frederikssund-virksomhed på virksomhedens nye webadresse: www.roth-northeurope.com.