Afholdte arrangementer

Frederikssund Erhverv

"Rettidig omhu"

Tirsdag d. 5. februar

Læs mere

Frederikssund Erhverv

Nytårskur 2018

Tirsdag d. 8. januar kl. 08.30 - 10.00

Borgmester John Schmidt Andersen og Peter Bo Andersen vil i fællesskab give en status på året der gik samt kigge ind i et 2019, der tegner uhyre spændende for både erhvervsliv og kommunen som helhed.

Læs mere

Frederikssund Erhverv

Generalforsamling

Tirsdag d. 23. april kl. 16.30-20.00

Vi afholder vores årlige, ordinære Generalforsamling for Frederikssund Erhverv og Turistcenter (FETC), tirsdag den 23. april kl. 16.30 på Bautahøj.

Læs mere

HIP Iværksætterhuset

Iværksætterhuset - Markedsføring for iværksættere

Tirsdag d. 30. april kl. 16.30-19.30

Gratis workshop: Sådan markedsfører du din virksomhed! Denne workshop giver dig indblik i marked, kunder, konkurrenter, budskaber og medier. Du får en introduktion til hvilke strategier, der kan hjælpe dig på rette vej baseret på din målgruppe. Derudover får du inspiration til grafik, valg af medier samt mulighed for at skabe en struktureret markedsføringsindsats.

Læs mere

HIP Iværksætterhuset

Iværksætterhuset - Skat og moms

Onsdag d. 1. maj kl. 16.30-19.30

Iværksætterhuset afholder gratis workshop: Få styr på reglerne! Denne workshop giver dig en grundlæggende viden om momsregler og skattemæssige fradrag - hvad kan trækkes fra i skat og hvordan er det med moms i Danmark og udlandet?

Læs mere

HIP Iværksætterhuset

Iværksætterhuset - Crowdfunding i 2019

Torsdag d. 2. maj 2019

Iværksætterhuset inviterer til gratis workshop om crowdfunding i 2019 i Ølstykke. Workshoppen er relevant for iværksættere der producerer et fysisk consumer good. Gerne mellem 100-5.00 kr. retailpris. Prototype skal være færdig.

Læs mere

Frederikssund Erhverv

Bliv klogere på den nye ferielov

Onsdag d. 8. maj 2019 kl. 08.00 - 10.00

En ny ferielov er på trapperne. Den vil indeholde markante ændringer allerede i år for såvel helt små som helt store virksomheder. Derfor inviterer vi, i samarbejde med Dansk Revision i Frederikssund, til et vigtigt inspirationsmøde om den nye ferielov.

Læs mere

HIP Iværksætterhuset

Iværksætterhuset - Den gode pitch

Mandag d. 6. maj 2019 kl. 16.30-19.30

Iværksætterhuset inviterer til gratis arrangement: Hvorfor skal de investere i lige netop din forretningside? Få opskriften på, hvordan du designer, strukturerer og fremfører en pitch, som tænder investorerne.

Læs mere

HIP Iværksætterhuset

Iværksætterintro - Fra idé til forretning

Tirsdag d. 7. maj 2019 kl. 15.30 - 19.00

Er det første gang, du starter egen virksomhed? Iværksætterintro giver en all-round intro til alt det du skal have styr på og du kan få rådgivning om revision, forretningsudvikling og markedsføring.

Læs mere

CSR-event på Metalskolen

Onsdag d. 15. maj

Hvordan kommer din organisation eller virksomhed godt i gang, eller godt videre, med at skabe resultater gennem CSR (virksomhedens samfundsansvar) og bæredygtighed?

Læs mere

HIP Iværksætterhuset

Iværksætterhuset - FNs 17 verdensmål - Løsninger som en del af forretningsmodellen

Tirsdag d. 21. maj kl. 16.30 - 19.30

Iværksætterhuset afholder gratis workshop. Vil man som iværksætter arbejde med FNs 17 Verdensmål, og vil man basere sin forretningsmodel på at sælge løsninger, så betyder det, at man vil spille en rolle i den større sammenhæng.

Læs mere

Børnelopper og fest på torvet

Lørdag d. 25. maj

Mere information følger

Læs mere

Frederikssund Erhverv

Stormøde om erhvervsnetværk

Mandag d. 27. maj 2019 kl. 8-10

Vi vil gerne invitere dig til en snak om netværk - de fleste af os er i forvejen med i forskellige af slagsen. I Frederikssund Erhverv er vi det største, lokale erhvervsnetværk, der samler virksomheder fra kommunen i et interessefællesskab.

Læs mere

Frederikssund Erhverv

Sommergrill hos Roth North Europe

Tirsdag d. 11. juni 2019 kl. 16.00 - 18.00

(Der er lukket for tilmelding) Vi fejrer sommerens komme i fællesskab med et hyggeligt grillarrangement hos Roth North Europe, der netop har udvidet deres faciliteter i Pedersholmparken i Frederikssund.

Læs mere

Eksklusiv brovandring

Tirsdag d. 25. juni

Kronprinsesse Marys Bro er nu landfast med Hornsherred. Vi får helt eksklusivt lov til at tage en vandretur på den nye fjordforbindelse, der indvies senere på året, nemlig den 28. september.

Læs mere

Kulturdag ved Havnen

Kulturdag ved Havnen

Igen i år afholder vi "Kulturdag ved Havnen" i Frederikssund. Arrangementet foregår lørdag d. 31. august kl. 10.00-15.00, på og omkring havneområdet i Frederikssund.

Læs mere

Campusdag XL 2019

Fredag d. 13. september

Fredag den 13. september 2019 afholdes Campusdag XL for andet år i træk på Campus Frederikssund. Denne gang bliver arrangementet udvidet markant, blandt andet med "topmødet" Campus Summit om formiddagen.

Læs mere

HIP Iværksætterhuset

HIP Iværksætterhuset: Bliv Instagram haj - for iværksættere

Torsdag d. 19. september kl. 16.00 - 20.00

Denne workshop går i dybden med, hvordan du strategisk kan bruge Instagram til at fortælle om din virksomhed gennem billeder. Vi gennemgår ikke, hvordan man sætter en profil og andre basale tips til Instagram, så det er en forudsætning at du allerede er aktiv bruger af Instagram og er bekendt med de basale funktioner.

Læs mere

HIP Iværksætterhuset

HIP Iværksætterhuset: Kunder til dit website og analyser

Torsdag d. 26. september kl. 16.30 - 19.30

Har du styr på dine online markedsføringskanaler? Med de rigtige strategier og værktøjer kan du optimere din virksomhed og skabe flere kunder på dit site. På workshoppen får du en introduktion til de vigtigste trafik-kanaler til din hjemmeside - eksempelvis Google Analytics. Derudover får indlbik i hvordan du bruger søgemaskinemarkedsføring, gør brug af bannerannoncering og AdWords

Læs mere

Frederikssund Erhverv

Business Brunch - og broåbning

Lørdag d. 28. september kl. 09.00 - 10.15

Kom til Business Brunch - og broåbning lørdag d. 28. september kl. 09.00 - 10.15 i vores telt på festpladsen.

Læs mere

Spejder i dag - iværksætter i morgen

Tirsdag d. 1. oktober kl. 19.00

Inspirerende aften med Vibeke Riemer og Lars Kolind tirsdag den 1. oktober kl. 19 i PFFU, Skuldelevvej 24, 4050 Skibby. Dørene åbner kl. 18.30 med mulighed for at netværke forud for arrangementet. Gratis tilmelding til Adie Jensen frem til 25. september: aj@frederikssunderhverv.dk

Læs mere

Næstved Erhverv & Slagelse Erhvervscenter: Studietur om 3D-print

Tirsdag d. 12. november 2019 kl. 14.00 - 22.00

Sammen med vores kolleger i Næstved og Slagelse inviterer vi industrivirksomheder på en halvdags studietur til Kolding – hjembyen for videncentret NextTech, der har nogle af de nyeste og mest professionelle 3D-printere i Danmark. Studieturen giver dig indsigt i, hvad 3D-print kan bruges til og dermed et beslutningsgrundlag for de videre overvejelser i din virksomhed.

Læs mere

Frederikssund Erhverv

Virksomhedsbesøg hos SmartGuard

Onsdag d. 13. november kl. 14.30 - 17.00

Læs mere

HIP Iværksætterhuset

HIP Iværksætterhuset: Fra idé til forretning

Mandag d. 25. november kl. 09.00 - 12.30

Iværksætterhuset afholder gratis workshop: Er det første gang, du starter egen virksomhed? Iværksætterintro giver en all-round intro til alt det du skal have styr på og du kan få rådgivning om revision, forretningsudvikling og markedsføring.

Læs mere

Black Friday & Juletræstænding

Fredag d. 29. november 2019

Frederikssund Handel inviterer til Black Friday og juletræstænding fredag d. 29. november ved Vandkunsten i gågaden.

Læs mere