Kulturdag ved Havnen

Igen i år afholder Frederikssund Handel "Kulturdag ved Havnen" i Frederikssund. Så sæt kryds i kalenderen, og nyd en dag med god stemning og skønne kulturelle oplevelser.

Lørdag den 1. september kl. 10.00 - 15.00

Denne dag byder byens butikker, restauratører, foreninger og kulturaktører på god stemning og skønne kulturelle oplevelser, hvor alle kan være med. Her stimuleres alle sanser for både store og små. Der vil være lækker mad og drikke, god musik og man kan opleve sjove aktiviteter hvor man må se, prøve og røre.

Arrangementet foregår lørdag d. 1. september kl. 10.00-15.00, på og omkring havneområdet i Frederikssund. Dagen arrangeres af Frederikssund Handel som pt. arbejder på at planlægge en masse spændende og sjove aktiviteter for dagen.

Her et udpluk af nogle af de ting, I kan opleve på dagen:

* Fishing Sealand kommer og fortæller bl.a. om de gode fiskemuligheder i fjorden, samt hvilket grej man skal bruge. Der bliver også afholdt en kaste-konkurrence for børn.

* Kunstnerisktiske og kreative aktiviteter med J.F. Willumsens Museum

* Legeaktiviteter i det fri, med Fætter BR-butikken

* Sjove aktiviteter med Frederikssund Museum

* Underholdning og leg med Vikingerne

* Biludstilling på Havnen

* Aktiviteter på bål, lav din egen blyant, fiskeri i andedammen med Svaneungerne fra Spejderne

* Musikskolen optræder

* Silverstar Linedancers optræder

* Livemusik med Frederikssund Viking Big Band

Der vil også være en MASSE forskelligt lækker mad og drikke og mange hyggelige salgsboder med kreativitet, lækkerier, konkurrencer, smagsprøver og meget andet.

Læs mere om arrangementet på Frederikssund Handel's facebook side lige her, og deltag i konkurrencen om at vinde en tur for to i en luftballon.

Vi glæder os til at se dig.