Nyhedsbrev

Vi udsender et nyhedsbrev til vores medlemmer én gang om måneden. I nyhedsbrevet finder du udvalgte nyheder om erhvervslivet i Frederikssund samt information om kommende arrangementer.

Spændende tider venter for Østergaards Frugtplantage & Mosteri

Torsdag den 8. juni

En stor, nyopført produktionshal samt ambitioner om både udvidelse af produktionen og om energineutralitet. Det er overskrifterne for Østergaard Frugtplantage & Mosteri i Hornsherred.

Læs mere

Nyt samarbejde: Hornsherred skal smages

Torsdag den 8. juni

Oven på et netværksmøde i Kulturhuset Rejsestalden i Jægerspris har et nyt, styrket samarbejde mellem lokale erhvervsdrivende involveret i turismebranchen set dagens lys. Det hedder "Hornsherred skal smages".

Læs mere

Ny "turistlounge" i Havnegade giver mulighed for fordybelse

Torsdag den 8. juni

Bløde sofaer, læsestof, rolige farver og en varm kop kaffe er ingredienserne i den nye "turistlounge" i bureauet på Havnegade. Rummet giver besøgende ro og mulighed for fordybelse.

Læs mere

Fin premiere for Fjordfestivalen

Torsdag den 8. juni

Der var gang i bymidten, på havnen og på fjorden, da Frederikssund Fjordfestival løb af stablen lørdag den 20. maj. Fotos: David Foli.

Læs mere

Roth Nordic planlægger udvidelse i Frederikssund

Tirsdag den 9. maj

Ikke mange ved det, men på Centervej i Frederikssunds sydlige erhvervsområde ligger en af kommunens mest succesfulde virksomheder, Roth Nordic.

Læs mere

Fjordfestival - en festdag for hele området

Tirsdag den 9. maj

Lørdag 20. maj 2017 er der Frederikssund Fjordfestival i bymidten i Frederikssund. Det bliver en festlig dag med masser af aktiviteter og skæg og ballade for hele familien.

Læs mere

Skal din virksomhed deltage i Frederikssund Stafetten?

Tirsdag den 9. maj

Frederikssund Stafetten skydes i gang for første gang nogensinde torsdag den 31. august kl. 17.30. Der skrues op for hyggen og den gode stemning. Tag løbeskoene på og kollegaen, familien eller vennerne under armen og kom og vær med.

Læs mere