Fjordfestival - en festdag for hele området

Lørdag 20. maj 2017 er der Frederikssund Fjordfestival i bymidten i Frederikssund. Det bliver en festlig dag med masser af aktiviteter og skæg og ballade for hele familien.

Tirsdag den 9. maj

Sejlklubberne i Frederikssund og Jægerspris afholder denne dag også stor juniorkapsejllads i Roskilde Fjord, som tiltrækker mellem 200 og 300 sejlere fra ind- og udland.

Der vil på havnen være masser af spændende ting at kigge på for alle – også for dem som ikke kender noget til sejlsport, og i gågaden er den lokale handel klar til en festlig dag.

På Torvet er der lækre madboder, som serverer lækker mad for enhver smag - blandt andet sandwich, salater, thaimad, pizza, mad på grillen samt kaffe og kage akkompagneret af hyggelig musik.

Samtidig vil du på Torvet kunne opleve Bubber som vært ved PLAN Bis marked, som sætter fokus på, hvad vi hver især kan gøre for vores bier – og hvad bierne giver os som samfund.

Derudover afholdes også, traditionen tro, det årlige klovneløb i byens gader.

Vel mødt i Frederikssund bymidte!

Denne artikel er en del af Frederikssund Erhvervs nyhedsbrev. Du kan læse den seneste udgave ved at klikke her. Hvis du også vil modtage nyheder om erhvervslivet i Frederikssund én gang om måneden, kan du klikke her og tilmelde dig.