Skal din virksomhed deltage i Frederikssund Stafetten?

Frederikssund Stafetten skydes i gang for første gang nogensinde torsdag den 31. august kl. 17.30. Der skrues op for hyggen og den gode stemning. Tag løbeskoene på og kollegaen, familien eller vennerne under armen og kom og vær med.

Tirsdag den 9. maj

Stafetløbet er et socialt motionsløb, der er åbent for alle. Det arrangeres af den lokale løbeklub Fjordløberne og er blevet til på initiativ fra Frederikssund Kommune.

Frederikssund Stafetten får base på Cirkuspladsen, hvor start, skiftezone og mål vil være. Omkring skiftezonen vil der være telte, der danner rammen om hyggeligt samvær. 

Løbe- og gårute
Der vil både være mulighed for at løbe og gå, da der etableres to forskellige ruter. Stafetten afvikles som et 4 x 5 km stafetløb, hvor hver deltager på holdet løber to omgange på en 2,5 km rundstrækning på Kalvøen og havnen. Gåruten er 5 km og startes kort inden stafetten sættes i gang. Ruten bevæger sig på stier i omkring Kalvøen uden at krydse med løberuten.

Uden mad og drikke…
Det koster 500 kr. pr. hold at deltage, og forplejning kan tilkøbes for 90 kr. pr. person. Café Kignæs serverer en lækker buffet, som består af: Helstegt oksefilet, ramsløgsmarineret kalkunbryst, nye kartofler med løvstikke, bondesalat (broccoli, blomkål, cherrytomat og sukkerærter), pastasalat med forårsløg og soltørrede tomater, humus og tzatziki, groft brød og smør.

Hvornår
Torsdag den 31. august kl. 17:30

Tilmelding
Tilmelding til Frederikssund Stafetten kan ske her. Man tilmelder sig som hold (fire personer pr. hold).

Denne artikel er en del af Frederikssund Erhvervs nyhedsbrev. Du kan læse den seneste udgave ved at klikke her. Hvis du også vil modtage nyheder om erhvervslivet i Frederikssund én gang om måneden, kan du klikke her og tilmelde dig.