Seneste nyt

Præmier til to folkeskoleklasser

Fredag d. 11. oktober

Det var to meget overraskede 8. klasser, der torsdag den 10. oktober fik besøg af formanden for Uddannelsesudvalget, Morten Skovgaard og repræsentanter for Frederikssund Kommune og Frederikssund Erhverv.

Læs mere

Se filmen: Fantastisk indvielse af Kronprinsesse Marys Bro

Mandag d. 30. september

Lørdag den 28. september skete det, vi har ventet så længe på. Kronprinsesse Marys Bro blev officielt indviet.

Læs mere

Kom til velkomstmøde for nystartede virksomheder

Onsdag d. 25. september

Frederikssund Erhverv byder igen nystartede virksomheder på kaffe og blødt brød til en uformel "erhvervsmorgen" i køkkenet på kontoret i Havnegade.

Læs mere

Et trecifret millionbeløb i lokale bro-ordrer

Tirsdag d. 24. september

En række lokale virksomheder i Frederikssund Kommune og omegn har fået ordrer på mere end 100 millioner kroner i forbindelse med byggeriet af Kronprinsesse Marys Bro.

Læs mere

Giv din mening til kende: Erhvervs- og Vækstpolitik i høring

Fredag d. 20. september

Der skal udarbejdes en ny Erhvervs- og Vækstpolitik i Frederikssund Kommune. Forslaget til en sådan er i offentlig høring frem til 27. oktober 2019.

Læs mere

CampusDag XL leverede varen igen

Mandag d. 16. september

Fredag den 13. september var der for andet år i træk CampusDag XL på Campus Frederikssund.

Læs mere

Broåbning: Besøg vores Business Lounge

Tirsdag d. 27. august

Sidst i september måned sker det, vi i Frederikssund Erhverv har arbejdet og ventet på i mange år. Den nye fjordforbindelse bliver endelig en realitet, når H.K.H. Kronprinsesse Mary klipper snoren til den nye bro, der bærer hendes navn.

Læs mere

Campusdag XL 2019: Det bliver stort

Mandag d. 26. august

Fredag den 13. september 2019 afholdes Campusdag XL for andet år i træk på Campus Frederikssund. Denne gang bliver arrangementet udvidet markant, blandt andet med "topmødet" Campus Summit om formiddagen.

Læs mere

CO-RO klippede snoren til nyt innovationscenter

Lørdag d. 24. august

Et splinternyt hovedkontor og innovationscenter er efter to års arbejde nu klar til indflytning for CO-RO’s medarbejdere.

Læs mere

Skal din virksomhed være grønnere og sundere økonomisk?

Tirsdag d. 20. august

Frederikssund Erhverv og Frederikssund Kommune deltog aktivt i Bæredygtig Bundlinje 1.0, hvor 13 lokale virksomheder fik hjælp til en grønnere forretningsplan og en bedre bundlinje.

Læs mere

Kronik: Det går ikk’ så ringe endda

Søndag den 30. juni

Disclaimer: Det, du skal til at læse, er positivt fra ende til anden. Så er du advaret.

Læs mere

"Vi skal ikke være nedrivere, vi skal være adskillere"

Torsdag d. 27. juni

Frederikssund-virksomheden Søndergaard A/S går forrest og ønsker flere krav og større fokus på bæredygtighed i nedrivningsbranchen.

Læs mere

Hendes Kongelige Højhed Kronprinsesse Mary indvier broen

Tirsdag d. 25. juni

Danmarks nye bro, Kronprinsesse Marys Bro, over Roskilde Fjord indvies lørdag den 28. september. Hendes Kongelige Højhed Kronprinsesse Mary vil forestå åbningen af broen, der bærer hendes navn.

Læs mere

CampusDag XL 2019 nærmer sig

Fredag d. 21. juni

Fredag den 13. september er der endnu en gang CampusDag XL på Campus Frederikssund - og forberedelserne er godt i gang.

Læs mere

Velbesøgt valgdebat i Sillebroen

Torsdag d. 30. maj

Seks folketingskandidater gæstede onsdag formiddag Sillebroen til en valgdebat, hvor et af temaerne var lokal infrastruktur. Valgdebatten havde overskriften 'hvor skal pengene komme fra?' Fotos: Lokalavisen Frederikssund.

Læs mere

Stormøde om nyt netværk

Tirsdag d. 28. maj

50 lokale virksomheder deltog mandag den 27. maj i et indledende stormøde på Femhøj om et muligt nyt netværk under Frederikssund Erhverv.

Læs mere

Kloge Hænder inspirerer skoleelever

Onsdag d. 22. maj

Tirsdag og torsdag i uge 21 var elever fra 8. klasse i Frederikssund Kommune på besøg hos en håndfuld lokale virksomheder. Her fik de inspiration til, hvad de kan uddanne sig til efter folkeskolen. Besøgene er en del af kampagnen 'Kloge Hænder', som afholdes over hele landet.

Læs mere

Vinge-fremdrift skal smitte af på erhvervslivet

Mandag d. 13. maj

Banedanmark har meddelt, at S-togsstationen i Vinge står færdig i sommeren 2020, og Frederikssund Kommune har netop genudbudt byggeretterne til minimum 22.000 kvadratmeter i Vinge Centrum.

Læs mere

På virksomhedssafari i den lokale erhvervsjungle

Torsdag d. 2. maj

Torsdag den 2. maj var en udvalgt gruppe lærere fra lokale grundskoler i Frederikssund Kommune på virksomhedssafari i den lokale "erhvervsjungle". Formålet er et endnu tættere skole-virksomhedssamarbejde.

Læs mere

Ambitiøse Femhøj får eftertragtet miljøcertifikat

Tirsdag d. 30. april

Kursuscentret Femhøj i Hornsherred har gennem det seneste år deltaget i det regionale projekt, Bæredygtig Bundlinje. Det har kastet både besparelser og en Green Key-certificering af sig.

Læs mere

Danmarks bedste konferencecenter ligger i Kulhuse

Mandag d. 29. april

Det lokale kursus- og konferencecenter Bautahøj har opnået en fornem hæder, nemlig den eftertragtede titel som Årets Konferencecenter 2019.

Læs mere

Broåbningen: Business Lounge og sponsorater

Fredag d. 26. april

Når den nye Fjordforbindelse åbnes lørdag den 28. september 2019, markeres milepælen med en festdag ved broen, der blandt andet byder på et broløb over fjorden, stor mediebevågenhed og et forventet besøgstal på flere end 15.000 gæster.

Læs mere

Veloverstået generalforsamling og ny bestyrelse

Onsdag d. 24. april

Tirsdag den 23. april afholdte Frederikssund Erhverv den årlige generalforsamling, hvor to nye bestyrelsesmedlemmer blev valgt ind i bestyrelsen, mens to trofaste og markante bestyrelsesmedlemmer udtrådte.

Læs mere

Bang Nielsen: Hornsherred er meget attraktivt

Onsdag d. 27. marts

I Hornsherred øst for Gerlev skyder en helt ny bydel op af mulden. 'Bangsbo' er en række parcelhuse, lejligheder og rækkehuse, der opføres af den lokale entreprenør Bang Nielsen A/S – og de nye boliger er særdeles eftertragtede.

Læs mere

Ny hjemmeside samler Fjordlandets mange tilbud

Tirsdag d. 19. marts

En helt ny og overskuelig hjemmeside giver et indtryk af alt det, Fjordlandet kan byde på: Fra cykelruter til fiskepladser. Fra spisesteder til vikingeeventyr og museer. Alt sammen præsenteret med masser af film og billeder, som skal gøre oplevelsen både nærværende og indbydende.

Læs mere

Arrangement: Er du klar til ferie?

Tirsdag d. 19. marts

En ny ferielov er på trapperne. Den vil indeholde markante ændringer allerede i år for såvel helt små som helt store virksomheder. Derfor inviterer vi, i samarbejde med Dansk Revision i Frederikssund, til et vigtigt inspirationsmøde om den nye ferielov.

Læs mere

Energiteknologer skabte bæredygtige vandløsninger til Vinge

Mandag d. 18. marts

Midt i marts udviklede en gruppe energiteknologstuderende fra KEA bæredygtige løsninger til håndtering af spildevand og overfladevand i Vinges 'grønne hjerte'. Vinderprojektet bød blandt andet på 'vertical farming' og naturlig rensning af overfladevand fra Vinge By.

Læs mere

Motorvejen kommer

Onsdag d. 13. marts

Regeringen og Dansk Folkeparti har indgået et stort forlig om infrastruktur i Danmark frem mod 2030. Øverst på listen over nye anlægsprojekter, der skal igangsættes, er tredje og sidste etape af Frederikssundsmotorvejen.

Læs mere

Dansk Industri anbefaler motorvej til Frederikssund i 2020

Onsdag d. 27. februar

Motorvejen til Frederikssund rykker tættere på. I en ny rapport om udviklingen af infrastrukturen i Danmark anbefaler Dansk Industri, at færdiggørelsen af Frederikssundsmotorvejen sættes i gang allerede i 2020.

Læs mere

Velkomstmøde for nystartede virksomheder fortsætter

Onsdag d. 27. februar

Onsdag morgen den 27. februar bød Frederikssund Erhverv for første gang nye virksomheder på kaffe og blødt brød i forbindelse med en uformel "erhvervsmorgen" i køkkenet på kontoret i Havnegade.

Læs mere

Ny strategi har givet pote for Unicom Nordic

Tirsdag d. 26. februar

Kåringerne som Gazellevirksomhed i 2017 og 2018 er et af tegnene på, at det går godt for IT- og televirksomheden Unicom Nordic ApS fra Frederikssund.

Læs mere

Bautahøj er nomineret til to flotte priser

Mandag d. 25. februar

I løbet af de næste par måneder kan Bautahøj Konferencecenter løbe med to fornemme priser. Konferencecentret ved Kulhuse er således nomineret til både "Årets Konferencecenter" og til "Bedste service".

Læs mere

Lokal virksomhed er med til at redde liv i den tredje verden

Onsdag d. 20. februar

Når WHO og UNICEF vaccinerer børn i den tredje verden, er der stor sandsynlighed for, at noget af indholdet i de livreddende vacciner stammer fra Frederikssund. Hos Croda Denmark er man nemlig en af verdens førende producenter af ’adjuvans’, som er et hjælpestof, der gør vacciner mere effektive.

Læs mere

70-årigt arkitektfirma står stærkere end nogensinde

Torsdag d. 31. januar

Mangor & Nagel fra Frederikssund har haft et rigtig godt 2018. Selv om regnskabstallene ikke ligger klar endnu, tyder alt på pæn fremgang over hele linjen. Det 70-årige arkitektfirma er altså i den grad i fin form trods den lettere fremskredne alder.

Læs mere

Foredrag med Jørgen Leth i Rejsestalden

Mandag d. 28. januar

Kulturhuset Rejsestalden i Jægerspris har året igennem mange interessante arrangementer på plakaten. Til april er der foredrag med Jørgen Leth. Foto: Søren Solberg Starbird.

Læs mere

Radikale politikere på ”uddannelsestur”

Fredag den 25. januar

Mandag den 21. januar var to politikere fra Radikale Venstre på ”uddannelsestur” i Frederikssund for at få et bedre indblik i, hvordan samarbejdet mellem virksomheder og uddannelser foregår i praksis – og hvilke resultater det har kastet af sig indtil nu.

Læs mere

Englænderne har gjort deres indtog i Frederikssund

Torsdag den 24. januar

Det tidligere Brenntag Biosector er ikke længere på tyske, men britiske hænder. Den globale, men engelskbaserede, koncern Croda International opkøbte kort før nytår virksomheden for enden af Elsenbakken. Navnet er derfor ændret til Croda Denmark.

Læs mere

Gratis "erhvervsmorgen" for nystartede virksomheder

Onsdag d. 16. januar

Som et forsøg vil vi i Frederikssund Erhverv invitere nystartede virksomheder til en uformel "erhvervsmorgen" på kontoret i Havnegade.

Læs mere

Direktørens nytårstale

Tirsdag d. 8. januar

Tirsdag den 8. januar var medlemmer af Frederikssund Erhverv og andre relevante aktører inviteret til den traditionsrige nytårskur på Restaurant Kalvø. Der blev slået deltagerrekord med 130 deltagere. Fotos: Morten Friis - Fotonova.

Læs mere