Seneste nyt

Turismesamarbejde intensiveres med ansættelse af projektleder

Mandag d. 29. januar

Roskilde, Holbæk, Frederikssund og Lejre kommuner og visitorganisationer intensiverer turismesamarbejdet Fjordlandet, med ansættelse af projektleder Thomas Kær Mahler, der er ansat pr. 1. marts 2018.

Læs mere

Bæredygtig Bundlinje – kun to pladser tilbage

Torsdag d. 18. januar

B. Lunch og Frederikssund Bryghus er de to seneste virksomheder, der er kommet med i projektet Bæredygtig Bundlinje. Dermed er der nu kun to ud af 15 pladser tilbage for virksomheder i Frederikssund Kommune.

Læs mere

Roth Nordic udvider og skifter navn

Tirsdag d. 16. januar

Roth Nordic har haft stor succes med at sælge gulvvarme- og brugsvandssystemer i Norden og Baltikum. Derfor lægges det britiske marked nu også ind under Frederikssund-virksomheden, der af samme årsag skifter navn til Roth North Europe.

Læs mere

Skal løfte 50.000 ton beton til den nye Fjordforbindelse

Mandag d. 15. januar

A. Henriksen Shipping har fået en - på flere måder - stor ordre hos brobyggerne fra RBAI JV. Ordren består i at løfte intet mindre end 50.000 ton beton.

Læs mere

Nyt tilbud om lokal opkvalificering

Mandag d. 15. januar

Gennem det seneste halvandet år har Frederikssund Erhverv faciliteret et "Greater Skills-forum" for lokale virksomheder og uddannelsesinstitutioner. Formålet har været at skabe rammerne for lokal opkvalificering af medarbejdere.

Læs mere

Støt fremgang for Falkensten Vin

Fredag d. 12. januar

Siden maj 2015 har Johnni Falkensten drevet Falkensten Vin i Jernbanegade i Frederikssund og kan efter to års eksistens notere sig støt stigende salg og en efterhånden solid kundebase.

Læs mere

Godt nytår!

Tirsdag d. 9. januar

Traditionen tro inviterede vi først i det nye år medlemmer af Frederikssund Erhverv til nytårskur på Restaurant Kalvø.

Læs mere