Seneste nyt

Ny kampagne: Stolt af Fjordlandet Frederikssund

Onsdag d. 1. juli

Sommeren er over os, og i Frederikssund Erhverv har vi fået produceret en ny kampagnevideo og en ny turistbrochure, der skal få flere lokale - og folk udefra - til at opleve alt det fantastiske, vores dejlige fjordland byder på.

Læs mere

Coronahjælp: Svar på spørgeskema og få en erhvervspsykologisk toolbox

Onsdag d. 17. juni

I samarbejde med 'Erhvervspsykologer Hjælper Dansk Erhvervsliv' og støttet af Dansk Erhvervsfremme sender vi her link til et spørgeskema om din virksomheds håndtering af coronakrisen.

Læs mere

genstartNU: Industriens Fond støtter danske SMV'er gennem coronakrisen

Mandag d. 15. juni

Industriens Fond har med genstartNU igangsat en målrettet indsats, der skal sikre danske SMV’ers konkurrenceevne under og efter coronakrisen.

Læs mere

New Normal: Få coronahjælp fra Teknologisk Institut og FORCE Technology

Fredag d. 12. juni

Har din virksomhed tilpasset sig situationen under og efter corona? Det kan du nu få hjælp til med 50 betalte rådgivningstimer.

Læs mere

Få 25.000 kroner til CoronaGenstart af din virksomhed

Mandag d. 4. maj

Få 25.000 kr. i direkte tilskud til en privat rådgiver, som kan hjælpe dig og din virksomhed med en genstartsplan til at komme i gang efter Corona-nedlukningen.

Læs mere

Nye bestyrelsesmedlemmer i Frederikssund Erhverv

Onsdag d. 29. april

Tirsdag eftermiddag bød Frederikssund Erhverv ”indenfor” til ordinær, men digital, generalforsamling. Der blev ved den lejlighed valgt to nye medlemmer ind i bestyrelsen. De nye er Casper Wilken fra SmartGuard A/S i Slangerup og Thomas Gottlieb fra Anlægsgartner Gottlieb A/S i Skibby. Birgitte Trasbo fra Trasbo A/S og John Bang Nielsen fra Bang Nielsen A/S forlader bestyrelsen.

Læs mere

De fleste lokale virksomheder holder sig oven vande, men er bekymrede for fremtiden

Mandag d. 27. april

En række af kommunens mellemstore og store virksomheder har været godt rustede til at klare sig gennem coronakrisens første tid. De mindre virksomheder samt visse specifikke brancher er noget hårdere ramt. Alle er dog bekymrede over, hvad fremtiden vil bringe, og hvad udviklingen rundt om i verden kommer til at betyde for det lokale erhvervsliv.

Læs mere

Ny taskforce skal hjælpe erhvervslivet og sikre den lokale sammenhængskraft

Tirsdag d. 21. april kl. 9:00

En række erhvervsfolk, byrådspolitikere, kommunalt ansatte og to folketingspolitikere har sagt ja til at være med i en ny taskforce. Sammen skal de 20 medlemmer komme med konkrete bud på, hvordan erhvervslivet i Frederikssund Kommune kan undgå de værste følger af coronakrisen.

Læs mere

Corona-overblik for erhvervslivet

Mandag d. 16. marts

Her på siden samler vi løbende tiltag, muligheder og relevante nyheder om corona-situationen. Naturligvis rettet mod det lokale erhvervsliv.

Læs mere

Lokalt webinar om corona-situationen

Mandag d. 30. marts

Der er utrolig meget information at forholde sig til i disse tider. Både som privatperson, men så sandelig også som virksomhed. På torsdag sætter vi coronakrisen ind i en lokal kontekst, når vi afholder et lokalt webinar LIVE fra Havnegade i Frederikssund.

Læs mere

Lokale leverandører til kommunen kan få ændret betalingsbetingelser

Torsdag d. 19. marts

Frederiksund Kommune har netop besluttet, at lokale virksomheder kan få ændret betalingsbetingelserne, så betalingen for leverede produkter eller ydelser til kommunen kan ske hurtigst muligt.

Læs mere

Lukket på grund af corona

Torsdag d. 12. marts

I Frederikssund Erhverv bakker vi naturligvis fuldt op om myndighedernes tiltag og opfordringer i forbindelse med coronasituationen i Danmark.

Læs mere

"Topmøde" om regional infrastruktur

Fredag d. 28. februar

Fredag den 28. februar var der "topmøde" om regional infrastruktur, da en række nordsjællandske erhvervsfolk og politikere mødtes med transportminister Benny Engelbrecht hos FOSS i Hillerød.

Læs mere

Ny FE-konsulent taler "folkeskolsk"

Tirsdag d. 25. februar

I begyndelsen af februar startede Louise Thorsen som specialkonsulent i Frederikssund Erhverv. Louise er deltidsansat og skal arbejde med at styrke skolevirksomhedssamarbejdet.

Læs mere

Campusambassadørerne er klar til 2020

Onsdag d. 29. januar

Tirsdag den 28. januar lagde Jægerpris Slot flotte rammer til "årsmødet" for de lokale Campusambassadører.

Læs mere

Ny partnerskabsaftale med Dansk Byggeri

Onsdag d. 15. januar

Mandag den 13. januar underskrev Frederikssund Kommune, Dansk Byggeri, U/Nord og TEC en ny partnerskabsaftale, der skal fremme søgningen til de lokale erhvervsuddannelser.

Læs mere

Velbesøgt nytårskur

Mandag d. 13. januar

Mandag den 13. januar 2020 var der traditionen tro nytårskur for erhvervslivet på Restaurant Kalvø.

Læs mere

Peter Bo Andersens nytårstale

Mandag d. 13. januar

Ved vores nytårskur mandag den 13. januar holdt direktør i Frederikssund Erhverv, Peter Bo Andersen, en nytårstale, der både kiggede tilbage og lidt frem. Du kan læse talen i dens fulde længde herunder.

Læs mere

Se vores 2020-arrangementer

Onsdag d. 18. december

Året 2019 er gået på hæld, men vi har allerede planlagt en række arrangementer for det kommende halvår.

Læs mere

Inspirationstur før nyt MakerSpace i Frederikssund

Onsdag d. 18. december

I 2020 skal et nyt MakerSpace se dagens lys i Frederikssund. Hvor det skal ligge, og hvordan det skal udformes skal besluttes i den kommende tid.

Læs mere

Ti lokale gazeller

Tirsdag d. 12. december

Børsen har uddelt årets gazeller, og i 2019 var der ti virksomheder fra Frederikssund Kommune på listen.

Læs mere

Minicafé kombineret med kontor skal skabe mere liv lokalt

Onsdag d. 30. oktober

I gågaden i Frederikssund har et nyt initiativ set dagens lys. Lise Bjerre har åbnet en minicafé kombineret med kontorfællesskab og trykkeri. Billede lånt hos printogmedier.dk.

Læs mere

Positivt, bredt budgetforlig i Frederikssund

Tirsdag d. 29. oktober

Byrådet i Frederikssund Kommune har netop indgået et bredt budgetforlig, der har tilsagn fra samtlige partier. Budgetforliget gælder for 2020 samt for overslagsårene 2021-2023.

Læs mere

150 år: Lokal bank kan fejre markant jubilæum

Tirsdag d. 29. oktober

Vi bringer her et uddrag af artiklen om Nordea Frederikssunds 150-års jubilæum, der blev bragt i Lokalavisen Frederikssund. Link til den fulde version af historien er nederst på denne side.

Læs mere

Frederikssund Erhverv arbejder videre med FN's Verdensmål

Fredag d. 25. oktober

Der ligger et stort potentiale i at bruge FN’s Verdensmål til at udvikle og vækste sin virksomhed – det gælder også lokalt i Frederikssund Kommune.

Læs mere

Læs høringssvaret til den kommende Erhvervs- og Vækstpolitik

Torsdag d. 24. oktober

Her kan du læse det høringssvar, som bestyrelsen for Frederikssund Erhverv indsendte til Frederikssund Kommune den 21. oktober.

Læs mere

Præmier til to folkeskoleklasser

Fredag d. 11. oktober

Det var to meget overraskede 8. klasser, der torsdag den 10. oktober fik besøg af formanden for Uddannelsesudvalget, Morten Skovgaard og repræsentanter for Frederikssund Kommune og Frederikssund Erhverv.

Læs mere

Se filmen: Fantastisk indvielse af Kronprinsesse Marys Bro

Mandag d. 30. september

Lørdag den 28. september skete det, vi har ventet så længe på. Kronprinsesse Marys Bro blev officielt indviet.

Læs mere

Kom til velkomstmøde for nystartede virksomheder

Onsdag d. 25. september

Frederikssund Erhverv byder igen nystartede virksomheder på kaffe og blødt brød til en uformel "erhvervsmorgen" i køkkenet på kontoret i Havnegade.

Læs mere

Et trecifret millionbeløb i lokale bro-ordrer

Tirsdag d. 24. september

En række lokale virksomheder i Frederikssund Kommune og omegn har fået ordrer på mere end 100 millioner kroner i forbindelse med byggeriet af Kronprinsesse Marys Bro.

Læs mere

Giv din mening til kende: Erhvervs- og Vækstpolitik i høring

Fredag d. 20. september

Der skal udarbejdes en ny Erhvervs- og Vækstpolitik i Frederikssund Kommune. Forslaget til en sådan er i offentlig høring frem til 27. oktober 2019.

Læs mere

CampusDag XL leverede varen igen

Mandag d. 16. september

Fredag den 13. september var der for andet år i træk CampusDag XL på Campus Frederikssund.

Læs mere

Broåbning: Besøg vores Business Lounge

Tirsdag d. 27. august

Sidst i september måned sker det, vi i Frederikssund Erhverv har arbejdet og ventet på i mange år. Den nye fjordforbindelse bliver endelig en realitet, når H.K.H. Kronprinsesse Mary klipper snoren til den nye bro, der bærer hendes navn.

Læs mere

Campusdag XL 2019: Det bliver stort

Mandag d. 26. august

Fredag den 13. september 2019 afholdes Campusdag XL for andet år i træk på Campus Frederikssund. Denne gang bliver arrangementet udvidet markant, blandt andet med "topmødet" Campus Summit om formiddagen.

Læs mere

CO-RO klippede snoren til nyt innovationscenter

Lørdag d. 24. august

Et splinternyt hovedkontor og innovationscenter er efter to års arbejde nu klar til indflytning for CO-RO’s medarbejdere.

Læs mere

Skal din virksomhed være grønnere og sundere økonomisk?

Tirsdag d. 20. august

Frederikssund Erhverv og Frederikssund Kommune deltog aktivt i Bæredygtig Bundlinje 1.0, hvor 13 lokale virksomheder fik hjælp til en grønnere forretningsplan og en bedre bundlinje.

Læs mere

Kronik: Det går ikk’ så ringe endda

Søndag den 30. juni

Disclaimer: Det, du skal til at læse, er positivt fra ende til anden. Så er du advaret.

Læs mere

"Vi skal ikke være nedrivere, vi skal være adskillere"

Torsdag d. 27. juni

Frederikssund-virksomheden Søndergaard A/S går forrest og ønsker flere krav og større fokus på bæredygtighed i nedrivningsbranchen.

Læs mere

Hendes Kongelige Højhed Kronprinsesse Mary indvier broen

Tirsdag d. 25. juni

Danmarks nye bro, Kronprinsesse Marys Bro, over Roskilde Fjord indvies lørdag den 28. september. Hendes Kongelige Højhed Kronprinsesse Mary vil forestå åbningen af broen, der bærer hendes navn.

Læs mere

CampusDag XL 2019 nærmer sig

Fredag d. 21. juni

Fredag den 13. september er der endnu en gang CampusDag XL på Campus Frederikssund - og forberedelserne er godt i gang.

Læs mere

Velbesøgt valgdebat i Sillebroen

Torsdag d. 30. maj

Seks folketingskandidater gæstede onsdag formiddag Sillebroen til en valgdebat, hvor et af temaerne var lokal infrastruktur. Valgdebatten havde overskriften 'hvor skal pengene komme fra?' Fotos: Lokalavisen Frederikssund.

Læs mere

Stormøde om nyt netværk

Tirsdag d. 28. maj

50 lokale virksomheder deltog mandag den 27. maj i et indledende stormøde på Femhøj om et muligt nyt netværk under Frederikssund Erhverv.

Læs mere

Kloge Hænder inspirerer skoleelever

Onsdag d. 22. maj

Tirsdag og torsdag i uge 21 var elever fra 8. klasse i Frederikssund Kommune på besøg hos en håndfuld lokale virksomheder. Her fik de inspiration til, hvad de kan uddanne sig til efter folkeskolen. Besøgene er en del af kampagnen 'Kloge Hænder', som afholdes over hele landet.

Læs mere

Vinge-fremdrift skal smitte af på erhvervslivet

Mandag d. 13. maj

Banedanmark har meddelt, at S-togsstationen i Vinge står færdig i sommeren 2020, og Frederikssund Kommune har netop genudbudt byggeretterne til minimum 22.000 kvadratmeter i Vinge Centrum.

Læs mere

På virksomhedssafari i den lokale erhvervsjungle

Torsdag d. 2. maj

Torsdag den 2. maj var en udvalgt gruppe lærere fra lokale grundskoler i Frederikssund Kommune på virksomhedssafari i den lokale "erhvervsjungle". Formålet er et endnu tættere skole-virksomhedssamarbejde.

Læs mere

Danmarks bedste konferencecenter ligger i Kulhuse

Mandag d. 29. april

Det lokale kursus- og konferencecenter Bautahøj har opnået en fornem hæder, nemlig den eftertragtede titel som Årets Konferencecenter 2019.

Læs mere

Broåbningen: Business Lounge og sponsorater

Fredag d. 26. april

Når den nye Fjordforbindelse åbnes lørdag den 28. september 2019, markeres milepælen med en festdag ved broen, der blandt andet byder på et broløb over fjorden, stor mediebevågenhed og et forventet besøgstal på flere end 15.000 gæster.

Læs mere

Ambitiøse Femhøj får eftertragtet miljøcertifikat

Tirsdag d. 30. april

Kursuscentret Femhøj i Hornsherred har gennem det seneste år deltaget i det regionale projekt, Bæredygtig Bundlinje. Det har kastet både besparelser og en Green Key-certificering af sig.

Læs mere

Veloverstået generalforsamling og ny bestyrelse

Onsdag d. 24. april

Tirsdag den 23. april afholdte Frederikssund Erhverv den årlige generalforsamling, hvor to nye bestyrelsesmedlemmer blev valgt ind i bestyrelsen, mens to trofaste og markante bestyrelsesmedlemmer udtrådte.

Læs mere

Bang Nielsen: Hornsherred er meget attraktivt

Onsdag d. 27. marts

I Hornsherred øst for Gerlev skyder en helt ny bydel op af mulden. 'Bangsbo' er en række parcelhuse, lejligheder og rækkehuse, der opføres af den lokale entreprenør Bang Nielsen A/S – og de nye boliger er særdeles eftertragtede.

Læs mere

Ny hjemmeside samler Fjordlandets mange tilbud

Tirsdag d. 19. marts

En helt ny og overskuelig hjemmeside giver et indtryk af alt det, Fjordlandet kan byde på: Fra cykelruter til fiskepladser. Fra spisesteder til vikingeeventyr og museer. Alt sammen præsenteret med masser af film og billeder, som skal gøre oplevelsen både nærværende og indbydende.

Læs mere

Arrangement: Er du klar til ferie?

Tirsdag d. 19. marts

En ny ferielov er på trapperne. Den vil indeholde markante ændringer allerede i år for såvel helt små som helt store virksomheder. Derfor inviterer vi, i samarbejde med Dansk Revision i Frederikssund, til et vigtigt inspirationsmøde om den nye ferielov.

Læs mere

Energiteknologer skabte bæredygtige vandløsninger til Vinge

Mandag d. 18. marts

Midt i marts udviklede en gruppe energiteknologstuderende fra KEA bæredygtige løsninger til håndtering af spildevand og overfladevand i Vinges 'grønne hjerte'. Vinderprojektet bød blandt andet på 'vertical farming' og naturlig rensning af overfladevand fra Vinge By.

Læs mere

Motorvejen kommer

Onsdag d. 13. marts

Regeringen og Dansk Folkeparti har indgået et stort forlig om infrastruktur i Danmark frem mod 2030. Øverst på listen over nye anlægsprojekter, der skal igangsættes, er tredje og sidste etape af Frederikssundsmotorvejen.

Læs mere

Dansk Industri anbefaler motorvej til Frederikssund i 2020

Onsdag d. 27. februar

Motorvejen til Frederikssund rykker tættere på. I en ny rapport om udviklingen af infrastrukturen i Danmark anbefaler Dansk Industri, at færdiggørelsen af Frederikssundsmotorvejen sættes i gang allerede i 2020.

Læs mere

Gratis "erhvervsmorgen" for nystartede virksomheder

Onsdag d. 16. januar

Som et forsøg vil vi i Frederikssund Erhverv invitere nystartede virksomheder til en uformel "erhvervsmorgen" på kontoret i Havnegade.

Læs mere

Velkomstmøde for nystartede virksomheder fortsætter

Onsdag d. 27. februar

Onsdag morgen den 27. februar bød Frederikssund Erhverv for første gang nye virksomheder på kaffe og blødt brød i forbindelse med en uformel "erhvervsmorgen" i køkkenet på kontoret i Havnegade.

Læs mere

70-årigt arkitektfirma står stærkere end nogensinde

Torsdag d. 31. januar

Mangor & Nagel fra Frederikssund har haft et rigtig godt 2018. Selv om regnskabstallene ikke ligger klar endnu, tyder alt på pæn fremgang over hele linjen. Det 70-årige arkitektfirma er altså i den grad i fin form trods den lettere fremskredne alder.

Læs mere

Direktørens nytårstale

Tirsdag d. 8. januar

Tirsdag den 8. januar var medlemmer af Frederikssund Erhverv og andre relevante aktører inviteret til den traditionsrige nytårskur på Restaurant Kalvø. Der blev slået deltagerrekord med 130 deltagere. Fotos: Morten Friis - Fotonova.

Læs mere

Ny strategi har givet pote for Unicom Nordic

Tirsdag d. 26. februar

Kåringerne som Gazellevirksomhed i 2017 og 2018 er et af tegnene på, at det går godt for IT- og televirksomheden Unicom Nordic ApS fra Frederikssund.

Læs mere

Bautahøj er nomineret til to flotte priser

Mandag d. 25. februar

I løbet af de næste par måneder kan Bautahøj Konferencecenter løbe med to fornemme priser. Konferencecentret ved Kulhuse er således nomineret til både "Årets Konferencecenter" og til "Bedste service".

Læs mere

Lokal virksomhed er med til at redde liv i den tredje verden

Onsdag d. 20. februar

Når WHO og UNICEF vaccinerer børn i den tredje verden, er der stor sandsynlighed for, at noget af indholdet i de livreddende vacciner stammer fra Frederikssund. Hos Croda Denmark er man nemlig en af verdens førende producenter af ’adjuvans’, som er et hjælpestof, der gør vacciner mere effektive.

Læs mere

Foredrag med Jørgen Leth i Rejsestalden

Mandag d. 28. januar

Kulturhuset Rejsestalden i Jægerspris har året igennem mange interessante arrangementer på plakaten. Til april er der foredrag med Jørgen Leth. Foto: Søren Solberg Starbird.

Læs mere

Radikale politikere på ”uddannelsestur”

Fredag den 25. januar

Mandag den 21. januar var to politikere fra Radikale Venstre på ”uddannelsestur” i Frederikssund for at få et bedre indblik i, hvordan samarbejdet mellem virksomheder og uddannelser foregår i praksis – og hvilke resultater det har kastet af sig indtil nu.

Læs mere

Englænderne har gjort deres indtog i Frederikssund

Torsdag den 24. januar

Det tidligere Brenntag Biosector er ikke længere på tyske, men britiske hænder. Den globale, men engelskbaserede, koncern Croda International opkøbte kort før nytår virksomheden for enden af Elsenbakken. Navnet er derfor ændret til Croda Denmark.

Læs mere