Seneste nyt

Invitation: International inspirationsdag i Næstved

Tirsdag d. 3. april

Vores gode venner fra Næstved Erhverv afholder et spændende arrangement, en international inspirationsdag, der er en del af International Business Days. Og du er inviteret.

Læs mere

Kloge Hænder bliver mere end dobbelt så stort

Tirsdag d. 27. marts

Onsdag den 4. april 2018 løber kampagnen Kloge Hænder atter over Frederikssund og omegn. Denne gang er der mere end dobbelt så mange virksomheder og skoleelever med som i 2017.

Læs mere

Medarbejderglæde og lokalt engagement betaler sig

Mandag d. 26. marts

Rikke Heede har i et lille år været varehuschef i Føtex Frederikssund. Hun har været med til at skabe et varehus med høj kundetilfredshed – nøglen har været medarbejderglæde og lokalt engagement.

Læs mere

Folketingspolitikere på besøg

Tirsdag d. 20. marts

Tirsdag den 20. marts havde Frederikssund Erhverv inviteret pressen samt MF Pia Adelsteen og MF Kim Christiansen til Frederikssund. Formålet var at give en status på de forskellige bygge- og anlægsprojekter, herunder Vinge og brobyggeriet.

Læs mere

Video: Det første broelement er ankommet

Mandag d. 5. marts

Mandag middag ankom det første af i alt 492 betonelementer, der tilsammen skal udgøre den synlige del af den kommende Fjordforbindelse.

Læs mere

Ostehandler ved et uheld

Mandag d. 26. februar

Den Glade Ost i Jernbanegade i Frederikssund har siden 2012 forsynet kunder fra nær og fjern med specialoste og andre udvalgte delikatesser. Bag disken finder man en altid smilende Steen Jensen.

Læs mere

Vil skabe et kulturelt samlingssted i Frederikssund

Mandag d. 26. februar

Den gamle Park Biograf hedder nu Parkteatret og er på vej til at vokse sig meget større. Både hvad angår kvadratmeter og kulturelle tilbud.

Læs mere

Procom vokser: Udvider produktionen til Mexico

Fredag d. 23. februar

Procom A/S har indtil videre produceret deres antenner på Smedetoften i Frederikssund samt i de engelske datterselskaber Jaybeam Wireless og Skymasts. Nu udvides produktionen til Mexico.

Læs mere

Brobyggeriet: Lokale ordrer for et tocifret millionbeløb

Onsdag d. 21. februar

Et tocifret millionbeløb. Det er, hvad lokale og regionale virksomheder indtil videre har fået ordrer for i forbindelse med byggeriet af den nye Fjordforbindelse.

Læs mere

Turismesamarbejde intensiveres med ansættelse af projektleder

Mandag d. 29. januar

Roskilde, Holbæk, Frederikssund og Lejre kommuner og visitorganisationer intensiverer turismesamarbejdet Fjordlandet, med ansættelse af projektleder Thomas Kær Mahler, der er ansat pr. 1. marts 2018.

Læs mere

Bæredygtig Bundlinje – kun to pladser tilbage

Torsdag d. 18. januar

B. Lunch og Frederikssund Bryghus er de to seneste virksomheder, der er kommet med i projektet Bæredygtig Bundlinje. Dermed er der nu kun to ud af 15 pladser tilbage for virksomheder i Frederikssund Kommune.

Læs mere

Roth Nordic udvider og skifter navn

Tirsdag d. 16. januar

Roth Nordic har haft stor succes med at sælge gulvvarme- og brugsvandssystemer i Norden og Baltikum. Derfor lægges det britiske marked nu også ind under Frederikssund-virksomheden, der af samme årsag skifter navn til Roth North Europe.

Læs mere

Skal løfte 50.000 ton beton til den nye Fjordforbindelse

Mandag d. 15. januar

A. Henriksen Shipping har fået en - på flere måder - stor ordre hos brobyggerne fra RBAI JV. Ordren består i at løfte intet mindre end 50.000 ton beton.

Læs mere

Nyt tilbud om lokal opkvalificering

Mandag d. 15. januar

Gennem det seneste halvandet år har Frederikssund Erhverv faciliteret et "Greater Skills-forum" for lokale virksomheder og uddannelsesinstitutioner. Formålet har været at skabe rammerne for lokal opkvalificering af medarbejdere.

Læs mere

Støt fremgang for Falkensten Vin

Fredag d. 12. januar

Siden maj 2015 har Johnni Falkensten drevet Falkensten Vin i Jernbanegade i Frederikssund og kan efter to års eksistens notere sig støt stigende salg og en efterhånden solid kundebase.

Læs mere

Godt nytår!

Tirsdag d. 9. januar

Traditionen tro inviterede vi først i det nye år medlemmer af Frederikssund Erhverv til nytårskur på Restaurant Kalvø.

Læs mere