Seneste nyt

70-årigt arkitektfirma står stærkere end nogensinde

Torsdag d. 31. januar

Mangor & Nagel fra Frederikssund har haft et rigtig godt 2018. Selv om regnskabstallene ikke ligger klar endnu, tyder alt på pæn fremgang over hele linjen. Det 70-årige arkitektfirma er altså i den grad i fin form trods den lettere fremskredne alder.

Læs mere

Foredrag med Jørgen Leth i Rejsestalden

Mandag d. 28. januar

Kulturhuset Rejsestalden i Jægerspris har året igennem mange interessante arrangementer på plakaten. Til april er der foredrag med Jørgen Leth. Foto: Søren Solberg Starbird.

Læs mere

Radikale politikere på ”uddannelsestur”

Fredag den 25. januar

Mandag den 21. januar var to politikere fra Radikale Venstre på ”uddannelsestur” i Frederikssund for at få et bedre indblik i, hvordan samarbejdet mellem virksomheder og uddannelser foregår i praksis – og hvilke resultater det har kastet af sig indtil nu.

Læs mere

Englænderne har gjort deres indtog i Frederikssund

Torsdag den 24. januar

Det tidligere Brenntag Biosector er ikke længere på tyske, men britiske hænder. Den globale, men engelskbaserede, koncern Croda International opkøbte kort før nytår virksomheden for enden af Elsenbakken. Navnet er derfor ændret til Croda Denmark.

Læs mere

Gratis "erhvervsmorgen" for nystartede virksomheder

Onsdag d. 16. januar

Som et forsøg vil vi i Frederikssund Erhverv invitere nystartede virksomheder til en uformel "erhvervsmorgen" på kontoret i Havnegade.

Læs mere

Direktørens nytårstale

Tirsdag d. 8. januar

Tirsdag den 8. januar var medlemmer af Frederikssund Erhverv og andre relevante aktører inviteret til den traditionsrige nytårskur på Restaurant Kalvø. Der blev slået deltagerrekord med 130 deltagere. Fotos: Morten Friis - Fotonova.

Læs mere