Bæredygtig Bundlinje – kun to pladser tilbage

B. Lunch og Frederikssund Bryghus er de to seneste virksomheder, der er kommet med i projektet Bæredygtig Bundlinje. Dermed er der nu kun to ud af 15 pladser tilbage for virksomheder i Frederikssund Kommune.

Torsdag d. 18. januar

Projektleder i Frederikssund Erhverv, Patrick Zaubitz, siger:

- Der har været overvældende interesse fra virksomhederne i Frederikssund Kommune for at være med i Bæredygtig Bundlinje.

- Mange virksomheder har kunne se mulighederne i at styrke deres bundlinje ved at blive mere bæredygtige i forhold til materialevalg og energiforbrug.

For 70.000 kroner gratis konsulentbistand

Projektet Bæredygtig Bundlinje [link til underside] giver gratis konsulentbistand for op til 70.000 kroner til grønnere forretningsplaner og mere rentabelt materialebrug for små og mellemstore virksomheder.

Konsulentbistanden til en værdi på 70.000 kroner er delt op i to. Der er afsat 30.000 kroner per virksomhed til at styrke bundlinjen ved at udvikle en grønnere forretningsplan og 40.000 kroner til specielt fokus på materialer. Sidstnævnte tilbydes i samarbejde med COWI.

I øvrigt skal det nævnes, at COWI i løbet af 2018 afholder to workshops i Bæredygtig Bundlinje-regi. Den første omhandler identificering af potentialer for cirkulær økonomi, mens den anden workshop har titlen "Grønne forretningsplaner – og hvad så?". Mere information om de to workshops følger.

Læs mere om Bæredygtig Bundlinje her.

Stadig muligt at komme med ombord

I Frederikssund Kommune har i alt 15 virksomheder mulighed for at være med i Bæredygtig Bundlinje. 13 af pladserne er nu besatte, så der er fortsat to ledige pladser.

Interesserede virksomheder kan kontakte Patrick Zaubitz fra Frederikssund Erhverv (se kontaktoplysninger til højre).