Campusdag XL 2019: Det bliver stort

Fredag den 13. september 2019 afholdes Campusdag XL for andet år i træk på Campus Frederikssund. Denne gang bliver arrangementet udvidet markant, blandt andet med "topmødet" Campus Summit om formiddagen.

Mandag d. 26. august

Der er igen garanti for en lokal festdag, når Campus Frederikssund omdannes til et uddannelses- og karrieremekka fredag den 13. september.

På dagen kan man blandt andet møde over 100 uddannelsesmuligheder og hele 33 lokale virksomheder, der har meldt sig under fanerne som Campus-ambassadører.

I løbet af dagen skal uddannelserne og virksomhederne inspirere hundredvis af unge mennesker fra både Campus og fra kommunens grundskoler - og forhåbentlig klæde dem lidt bedre på til deres fremtidige valg af uddannelse og karriere.

Hans Peder Wagner fra Frederikssund Erhverv siger:

- Sidste år var Campusdag XL en stor succes – og i år bliver det endnu vildere. Hele Campus-området bliver fyldt med telte, aktiviteter, virksomheder, uddannelser, klimazirkus, MakerSpace, food trucks og meget mere. Og som noget helt nyt afholder vi også et Campus Summit om formiddagen, hvor prominente politikere og fagpersoner inspirerer os og debatterer fremtidens uddannelser.

- Det bliver en stor festdag, og vi håber på, at mange familier med børn i udskolingsalderen vil kigge forbi fra kl. 15-18, hvor pladsen er åben for alle. Der er helt sikkert meget at hente, hvis man er ung og vil inspireres til sit fremtidige valg af uddannelse og karriere.

NB. Medlemmer af Frederikssund Erhverv er meget velkomne til at besøge CampusDag XL. Selv om du og din virksomhed ikke er Campusambassadør, vil vi kraftigt opfordre dig til at kigge forbi i løbet af dagen. Sæt derfor kryds i kalenderen fredag den 13. september!


Program for Campusdag XL 2019

Kl. 9:30-11:30: Campus Summit – "topmøde" om fremtidens uddannelser

Kl. 11-13: Karrierefokus for eksisterende Campus-elever

Kl. 13-15: Lokale grundskoleelever besøger Campusdag XL og bliver inspireret

Kl. 15-18: Inspiration til valg af uddannelse og karriere. Sjove aktiviteter, cirkus, food trucks og meget mere. Pladsen er åben for alle – mor, far, søskende m.m. er meget velkomne


Det hele finder sted på sted på Campus Frederikssund, Heimdalsvej 1, 3600 Frederikssund.

Du kan set et mere detaljeret program på campusxl.dk.


CampusDag XL i Frederikssund er en del af projektet FUEL, der skal sikre, at flere unge vælger og ikke mindst gennemfører en erhvervsuddannelse.

FUEL står for Før, Under og Efter Læringsmiljøer og er et treårigt projekt, der gennemføres af de fem partnere: Frederikssund Kommune, Frederikssund Erhverv og de tre erhvervsskoler: TEC, SOSU H og UNord.

FUEL-projektet har modtaget projektmidler fra EU's Socialfond og Regionale Erhvervsudviklingsmidler.