CampusDag XL 2019 nærmer sig

Fredag den 13. september er der endnu en gang CampusDag XL på Campus Frederikssund - og forberedelserne er godt i gang.

Fredag d. 21. juni

Sidste år var første gang, at CampusDag XL løb af stablen. 

Uddannelses- og karrieredagen var en stor succes, da en lang række uddannelser, mere end 20 lokale virksomhedsambassadører og hundredevis af unge mennesker mødte hinanden på Campus Frederikssund.

Fredag den 13. september 2019 gør vi det igen.

Denne gang er der imponerende 30 lokale virksomheder, som har meldt sig under fanerne som Campusambassadører, og hele setuppet bliver både større, bedre og endnu mere inspirerende end i 2018. Forberedelserne er i fuld gang.

Midt i juni afholdte vi for eksempel en forberedelses-workshop for de engagerede, lokale virksomheder. Vi glæder os til at vise jer resultatet af anstrengelserne.

Selv om du og din virksomhed ikke er Campusambassadør, vil vi kraftigt opfordre dig til at kigge forbi CampusDag XL 2019. Sæt derfor kryds i kalerenden fredag den 13. september!

Vi garanterer en lokal festdag, hvor vi forhåbentlig - endnu en gang - i fællesskab kan inspirere de unge mennesker og klæde dem lidt bedre på til deres fremtidige uddannelses- og karrierevalg.

CampusDag XL 2019 - artikelbilledePlanlægningen af CampusDag XL 2019, ikke mindst for de 30 Campusambassadører, er i fuld gang.

CampusDag XL i Frederikssund er en del af projektet FUEL, der skal sikre, at flere unge vælger og ikke mindst gennemfører en erhvervsuddannelse.

FUEL er et samarbejde mellem erhvervsskolerne, Frederikssund Erhverv og Frederikssund Kommune, og projektet har modtaget projektmidler fra EU's Socialfond og Regionale Erhvervsudviklingsmidler.

FUEL står for Før, Under og Efter Læringsmiljøer og er et 3-årigt projekt. FUEL gennemføres af de seks partnere: Frederikssund Kommune, Frederikssund Erhverv og de fire erhvervsskoler: TEC, SOSU H, Esnord og Knord.