CO-RO klippede snoren til nyt innovationscenter

Et splinternyt hovedkontor og innovationscenter er efter to års arbejde nu klar til indflytning for CO-RO’s medarbejdere.

Lørdag d. 24. august

Den arkitektonisk flotte tilføjelse til virksomhedens bygninger på Holmensvej i Frederikssund blev fredag den 23. august åbnet officielt i selskab med cirka 300 deltagere, blandt andet 60 af CO-RO's globale samarbejdspartnere.

I forbindelse med indvielsen afslørede VP i CO-RO, Annette Kobberup, på vegne af CO-RO's fond, et stort maleri udført af den kendte kunstner Michael Kvium, der nu pryder en af væggene i de nye lokaler.

Direktør i Frederikssund Erhverv, Peter Bo Andersen, udtaler:

- Indvielsen er en milepæl for CO-RO, men det er det så sandelig også for Frederikssund. At en så markant virksomhed ikke alene fastholder sit engagement i vores kommune, men udbygger det, skal vi være meget glade for. Det er langt fra nogen naturlov i vores globaliserede samfund.

- CO-RO har ligget her i rigtig mange år, og med det nye hovedkontor er fundamentet lagt for mange flere år med Frederikssund som virksomhedens geografiske centrum. Vi ønsker stort tillykke med udvidelsen.

Det flotte hovedkontor rummer både kontorpladser og forskningslokaler, blandt andet et laboratorium, hvor virksomhedens medarbejdere kan udvikle og teste nye varianter og produkter. Den smukke tilbygning er i øvrigt tegnet af Henning Larsen Architects og opført af lokale Bang Nielsen A/S.

CO-RO beskæftiger i dag godt 1200 personer globalt, heraf 260 medarbejdere i Frederikssund. Virksomheden sælger deres læskedrikke og is i hele verden under sloganet 'refresh and delight'.

Foto: Fra venstre er det Søren Holm Jensen, CEO i CO-RO, Annette Kobberup, SVP i CO-RO, Michael Ring, bestyrelsesformand i CO-RO Fonden, John Schmidt Andersen, borgmester i Frederikssund Kommune, Tina Tving Stauning, udvalgsformand og byrådsmedlem i Frederikssund Kommune.