Coronahjælp: Svar på spørgeskema og få en erhvervspsykologisk toolbox

I samarbejde med 'Erhvervspsykologer Hjælper Dansk Erhvervsliv' og støttet af Dansk Erhvervsfremme sender vi her link til et spørgeskema om din virksomheds håndtering af coronakrisen.

Onsdag d. 17. juni

Når du udfylder spørgeskemaet, får du efterfølgende tilsendt en særlig erhvervspsykologisk "toolbox" med den vigtigste læring fra coronakrisen.

Du får altså værdifuld viden, som er umiddelbar omsættelig i den daglige drift i din virksomhed og ruster jer bedre mod kommende kriser.

  • Spørgeskemaet tager ca. 10 minutter at udfylde
  • Vi vil bede dig (leder) og én repræsentativ medarbejder (ikke leder) om at udfylde spørgeskemaet.


Klik her for at gå til spørgeskemaet
.


Der er fuld anonymitet i undersøgelsen. Det forventes, at toolbox og efterfølgende webinar er klar inden udgangen af Q3. Du kan læse mere om tiltaget her.


Erhvervspsykologerne vil gøre din virksomhed klar til livet efter coronakrisen

Erhvervspsykologerne har, med støtte fra Velliv Foreningen, sat sig for at hjælpe dansk erhvervsliv med at komme godt i gang igen efter lockdown-perioden.

I samarbejde med de lokale erhvervshuse og Dansk Erhvervsfremme spørger de derfor danske virksomheder om deres behov på baggrund af coronaperioden samt de konsekvenser, perioden har haft for virksomheden.

Med denne viden udvikler de en række unikke værktøjer, som er målrettet til at få bedst mulig gavn af virksomhedens menneskelige ressourcer.

Vi ved, at kriser og uventede situationer kan danne grobund for at vende udfordringer til muligheder. Vi ved også, at vi ikke ved, hvad vi har brug for, og hvilke værktøjer der kan hjælpe os, før vi har undersøgt det. Vi tror på, at de rigtige løsninger kræver de rette værktøjer.

Hvis du svarer på nogle få spørgsmål om, hvordan I er kommet igennem krisen, modtager du som tak erhvervspsykologernes skræddersyede toolbox med redskaber, der hjælper dig med at gøre din virksomhed mere robust overfor nye kriser.

Klik her for at gå til spørgeskemaet.