Få 25.000 kroner til CoronaGenstart af din virksomhed

Få 25.000 kr. i direkte tilskud til en privat rådgiver, som kan hjælpe dig og din virksomhed med en genstartsplan til at komme i gang efter Corona-nedlukningen.

Mandag d. 4. maj

Din virksomhed kan rette blikket mod udvikling og vækst igennem genstartsplanen, der booster din forretningsudvikling og sætter fart i dine aktiviteter.

Coronakrisen har haft økonomiske konsekvenser, og nedlukningen af Danmarks erhvervsliv har påvirket mange virksomheder negativt. Tilskudsprogrammet CoronaGenstart giver 25.000 kr. i direkte tilskud for at afværge de negative konsekvenser og booste danske virksomheders omsætning i den rigtige retning.

Det får du og din virksomhed:

  • Et konkret rygstød til at genoptage din forretningsudvikling
  • Strategisk sparring og rådgivning
  • En eksekveringsplan med actionpoints for fremtidige aktiviteter

Er du i målgruppen?

Målgruppen er SMV’er med 0-100 ansatte, som har mistet 30 % omsætning i corona-krisen.

Læs mere og ansøg her.

Det med småt:

Du skal betale et gebyr på 2500 kr. ved opstart af forløbet.

Du og din virksomhed skal selv engagere jer i forløbet med et antal arbejdstimer, der i lønværdi svarer til 35.000 kr.

Virksomheden skal efter forløbet dokumentere, at der er udarbejdet en genstarts-plan efter en særlig skabelon, som programmet stiller til rådighed. Genstarts-planen skal have et perspektiv på et halvt til et helt år.

Der er et begrænset antal 25.000 kr. vouchers i hver erhvervshusregion, og de fordeles efter først-til-mølle-princippet.

Erhvervshus Sydjylland leder projektet i samarbejde med Erhvervshus Fyn, Erhvervshus Midtjylland, Erhvervshus Nordjylland, Erhvervshus Hovedstaden og Erhvervshus Sjælland samt Enterprise Europe Network og Danish Export Association.

Projektet er finansieret af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse.

Læs mere og ansøg her.