Foredrag med Jørgen Leth i Rejsestalden

Kulturhuset Rejsestalden i Jægerspris har året igennem mange interessante arrangementer på plakaten. Til april er der foredrag med Jørgen Leth. Foto: Søren Solberg Starbird.

Mandag d. 28. januar

Rejsestalden arrangerer tirsdag den 23. april fra kl. 19-21 et foredrag med den kendte forfatter, filmmand og cykelsportsentusiast Jørgen Leth.

Foredraget har titlen "Mine helte", og billetter til 150 kr. pr. stk. kan bestilles via Rejsestalden her.

Om emnet siger Jørgen Leth selv: "Jeg synes, helte er godt. En helt, det er en, der står og lyser i nattemørket. En, der kan noget særligt, og som gør indtryk på mig. Som får mig til at forstå noget, der forekom kompliceret. En helt kan også være en skurk, en særlig slem person, som spreder ondskab om sig. Han lyser op på en mere dæmonisk måde".

Arrangementet afholdes i Kignæshallen i Jægerspris med mulighed for spisning inden.

En oplagt mulighed for et hyggeligt arrangement med medarbejdere, kolleger eller samarbejdspartnere.

Caféen i Kignæshallen tilbyder en lille menu til arrangementet, som kan købes fra kl. 17. Der kan bookes et bord med udsigt til Roskilde Fjord via telefon 28 73 66 47 eller mail: kignaescafe@gmail.com. Menuen koster 125 kroner og består af coq au vin til hovedret og en ostetallerken til dessert.

 

Om Kulturhuset Rejsestalden

Kulturhuset Rejsestalden i Jægerspris blev i 1995 gennemrenoveret og omdannet til et kulturhus på initiativ af en håndfuld aktive borgere. Lige siden har huset forsynet indbyggere i Frederikssund Kommune og andre med en bred vifte af kulturelle tilbud.

Rejsestaldens øvrige kommende arrangementer kan ses her.