Giv din mening til kende: Erhvervs- og Vækstpolitik i høring

Der skal udarbejdes en ny Erhvervs- og Vækstpolitik i Frederikssund Kommune. Forslaget til en sådan er i offentlig høring frem til 27. oktober 2019.

Fredag d. 20. september

For en kommune udgør Erhvervs- og Vækstpolitikken en vigtig politisk rettesnor for samarbejdet med og udviklingen af erhvervslivet.

Den kommende Erhvervs- og Vækstpolitik for Frederikssund Kommune skal beskrive, hvordan kommunen vil arbejde for at styrke det lokale, private erhvervsliv - samt hvilke konkrete indsatser, der skal prioriteres. 

Fra Frederikssund Erhvervs side opfordrer vi det lokale erhvervsliv til at kigge forslaget grundigt igennem og indsende eventuelle bemærkninger, inden høringsperioden udløber.

- Det er væsentligt, at erhvervslivet giver sit besyv med og på den måde er med til at præge, hvordan det politiske fokus skal være på erhvervslivet i de kommende år.

- Bestyrelsen for FE kommer selvfølgelig til at afgive et bredt høringssvar på vegne af FE's medlemmer, men vi opfordrer alligevel vores medlemmer til enten at skrive til os i FE eller at afgive et høringssvar direkte til kommunen, siger Peter Bo Andersen, der er direktør i Frederikssund Erhverv.

Forslaget til den kommende Erhvervs- og Vækstpolitik kan ses på kommunens hjemmeside ved at klikke her.
(link til selve forslaget findes nederst på siden, du kommer ind på)