Ny FE-konsulent taler "folkeskolsk"

I begyndelsen af februar startede Louise Thorsen som specialkonsulent i Frederikssund Erhverv. Louise er deltidsansat og skal arbejde med at styrke skolevirksomhedssamarbejdet.

Tirsdag d. 25. februar

Louise Thorsen er oprindeligt uddannet historiker, men vejen er siden gået forbi Movia, Oppesundby Skole og borgercentret i Frederikssund.

Fælles for de forskellige skridt i karrieren er, at arbejdet har handlet om at opkvalificere og kompetenceudvikle mennesker – og at fungere som "oversætter" af kommunikation fra en branche til en anden.

I Frederikssund Erhverv er hun ansat til at styrke skolevirksomhedssamarbejdet, som de senere år har ligget under FUEL-projektet, men som senere på året skal til at stå på egne ben.

- Jeg glæder mig meget til at komme i gang og møde de forskellige virksomheder og uddannelser. Der sker en masse spændende ting med skolevirksomhedssamarbejdet i Frederikssund Kommune lige nu, og den positive udvikling ser jeg frem til at understøtte, lyder det fra Louise Thorsen.

Direktør i Frederikssund Erhverv, Peter Bo Andersen, siger:

- Louise taler "folkeskolsk", og hun er derfor hentet ind som brobygger mellem uddannelserne og virksomhederne. Vi er sikre på, at hun kan hjælpe os med at få skabt endnu større hul igennem til lærerne på de forskellige grundskoler.

- Arbejdet med uddannelse og arbejdskraft fortsætter med at være et væsentligt indsatsområde for os i den kommende tid. Vi - og de lokale virksomheder - har stor interesse i, at flere ser værdien af et tæt og konstruktivt skolevirksomhedssamarbejde.

Louise Thorsen startede i Frederikssund Erhverv den 1. februar 2020. Hun er 48 år gammel og bor i Frederikssund. Louise kan fanges på lt@frederikssunderhverv.dk.