Ny kampagne: Stolt af Fjordlandet Frederikssund

Sommeren er over os, og i Frederikssund Erhverv har vi fået produceret en ny kampagnevideo og en ny turistbrochure, der skal få flere lokale - og folk udefra - til at opleve alt det fantastiske, vores dejlige fjordland byder på.

Onsdag d. 1. juli

For at styrke sommerturismen i vores område har vi udgivet en helt ny brochure med 50 gode oplevelser i Fjordlandet Frederikssund. En lokal 'bucket list' kan man næsten kalde den.

Oplevelserne kan nydes af både lokale, der endnu ikke har prøvet alt det, området rummer - og naturligvis også folk udefra, som vil tæt på naturen, fjorden, de gode råvarer og skovens dybe, stille ro.

De 50 oplevelser er inddelt i fem kategorier, så det er nemt at finde rundt i de mange aktiviteter.

Brochuren finder du på overnatningssteder, restauranter, dagligvarebutikker, kulturinstitutioner, i udvalgte forretninger og selvfølgelig hos os - på turistbureauet i Havnegade i Frederikssund.

Den elektroniske version af brochuren kan ses her.


Ny, smuk video om Fjordlandet Frederikssund

Turistbrochuren har fået en "digital følgesvend" i form af en ny kampagnefilm, der hedder 'Stolt af Fjordlandet Frederikssund'. Den ruller på de sociale medier henover sommeren.

Du kan se videoen her: 

Kampagnen 'Stolt af Fjordlandet Frederikssund' er et led i Frederikssund Kommunes allokering af ekstra midler til lokal turismefremme oven på coronakrisen.