Gratis "erhvervsmorgen" for nystartede virksomheder

Som et forsøg vil vi i Frederikssund Erhverv invitere nystartede virksomheder til en uformel "erhvervsmorgen" på kontoret i Havnegade.

Onsdag d. 16. januar

Formålet er at sikre de nye, lokale virksomheder en god start på tilværelsen og forhåbentlig give dem brugbar viden om det lokale erhvervsmiljø med på vejen.

- Vi vil gerne tidligt i dialog med de nystartede, lokale virksomheder, så vi kan hjælpe dem godt i gang. I opstartfasen har man typisk mange spørgsmål og måske mindre huller i ens viden om det at udvikle en virksomhed, og dér kan vi hjælpe. Blandt andet via samarbejdet med Iværksætterhuset og med vores inhouse-ekspertise, siger Peter Bo Andersen, direktør i Frederikssund Erhverv.

Den første uformelle "erhvervsmorgen" løber af stablen onsdag den 27. februar kl. 8-9:30. Det er gratis og ganske uforpligtende at deltage.

Over kaffe og rundstykker kan man møde andre, nystartede virksomheder at netværke og måske danne forretningsforbindelser med.

Frederikssund Erhverv vil til mødet levere værdifuld info om det lokale erhvervsliv og de muligheder, der er for at få hjælp og støtte.

Hvis du er interesseret - eller kender én, det kunne være relevant for - så send os en mail på info@frederikssunderhverv.dk med din kontaktinfo (senest 25. februar).

Tid: 
Onsdag den 27. februar kl. 8-9:30

Sted:
Frederikssund Erhverv, Havnegade 5A, 3600 Frederikssund

Se hele invitationen her.