Positivt, bredt budgetforlig i Frederikssund

Byrådet i Frederikssund Kommune har netop indgået et bredt budgetforlig, der har tilsagn fra samtlige partier. Budgetforliget gælder for 2020 samt for overslagsårene 2021-2023.

Tirsdag d. 29. oktober

Set med erhvervslivets briller er der flere interessante ting i det nye budgetforlig. Det fortæller Peter Bo Andersen, direktør i Frederikssund Erhverv:

- Først og fremmest vil jeg kvittere for byrådets arbejde med at få et samlet budgetforlig på plads. Det er langt fra nogen let øvelse, men når der er vilje til at samarbejde på tværs af det politiske spektrum, kan det sagtens ende godt, som det er tilfældet her.

- I Frederikssund Erhverv er vi særligt glade for, at indgåelsen af en ny resultatkontrakt mellem os og kommunen er nævnt i aftaleteksten. Den ser vi meget frem til at få på plads, så vi kan fortsætte arbejdet med at fremme erhvervslivet lokalt til gavn for hele kommunen.

- Det er også meget positivt, at der er afsat midler til et nyt MakerSpace på Campus Frederikssund. Det vil uden tvivl gøre uddannelsesmiljøet endnu mere attraktivt og tiltrække flere lokale elever til Campusområdet. Og det er godt for de lokale virksomheder, der har brug for de unge i fremtiden, siger Peter Bo Andersen.


Du kan se budgetforligets aftaletekst her: Budgetforlig 2020 (PDF-fil).