Velbesøgt nytårskur

Mandag den 13. januar 2020 var der traditionen tro nytårskur for erhvervslivet på Restaurant Kalvø.

Mandag d. 13. januar

I år deltog hele 115 virksomheder, lokalpolitikere og andet godtfolk i det hyggelige arrangement, hvor der netværkes, gives en status på det forgangne år og ønskes godt nytår.

Direktør i Frederikssund Erhverv, Peter Bo Andersen, startede med at byde velkommen og fortælle lidt om dagens program. Herefter blev tre af de lokale gazellevirksomheder (Unicom, CPH Trucking og Mountain Top Denmark) hyldet for særligt imponerende fremgang i de senere år. Unicom blev i 2019 gazelle for tredje år i træk, CPH Trucking for femte år i træk, mens Mountain Top blev gazelle for 10. gang i alt!

Borgmester John Schmidt Andersen indtog efterfølgende scenen og fortalte lidt om, hvad det seneste år har budt på i kommunen.

Dernæst blev ordet givet til Thomas Uhrskov, som de fleste sikkert kender fra TV. Denne gang var det dog ikke skirejser, som var emnet, men bænke. Uhrskov fortalte om projektet 'Vores Bænk', der med succes har været rullet ud i flere andre kommuner i hovedstadsregionen og nu kommer til Frederikssund.

Kort fortalt går det ud på, at elever fra 8. og 9. klasser i kommunen skal bygge bænke bestående af træ- og stålmoduler og vælge et sted i kommunen, hvor de smukke bænke kan gøre gavn. Du kan læse mere om 'Vores Bænk' her - og se et TV2 Lorry-indslag om projektet her.

Peter Bo Andersen var herefter tilbage bag mikrofonen for at give en status på 2019 set med erhvervsbriller og for at kigge lidt i krystalkuglen mod det kommende årti.

Du kan læse hele hans tale til nytårskuren her.

Vi takker de mange virksomheder, politikere og andre deltagere for det flotte fremmøde og den gode stemning.

Godt nytår!