Velkomstmøde for nystartede virksomheder fortsætter

Onsdag morgen den 27. februar bød Frederikssund Erhverv for første gang nye virksomheder på kaffe og blødt brød i forbindelse med en uformel "erhvervsmorgen" i køkkenet på kontoret i Havnegade.

Onsdag d. 27. februar

Formålet med velkomstmødet er at byde områdets nyetablerede virksomheder velkomne i den lokale erhvervsfamilie og at fortælle dem om de forskellige muligheder, der eksisterer for rådgivning og anden hjælp.

- Vi vil gerne tidligt i dialog med de nystartede, lokale virksomheder, så vi kan hjælpe dem godt i gang. I opstartfasen har man typisk mange spørgsmål og måske mindre huller i ens viden om det at udvikle en virksomhed, og dér kan vi hjælpe, siger Peter Bo Andersen, direktør i Frederikssund Erhverv.

Blandt de fremmødte til mødet var flere interessante, nye erhvervsdrivende - fra en konsulent i Folkeoplysningsloven til en leverandør af luksuscamping.

- Vi har efter det første møde besluttet at fortsætte med initiativet. Selv om vi godt kunne godt have ønsket, at lidt flere var dukket op, er det vores klare indtryk, at de spændende virksomheder, der deltog, fik brugbar viden og gode kontakter med hjem.

Til den første uformelle "erhvervsmorgen" deltog også Susanne Krogh Pedersen fra Erhvervshus Hovedstaden. Som fast tilknyttet rådgiver i Frederikssund Kommune fortalte hun virksomhederne om de gratis rådgivningsmuligheder, som Iværksætterhuset og Erhvervshus Hovedstaden kan byde på.

Næste velkomstmorgen for nye virksomheder i Frederikssund og omegn bliver efter sommerferien. Invitation sendes ud til de nystartede erhvervsdrivende på et senere tidspunkt.