Visit Frederikssund

Visit Frederikssund udgør turismedelen af Frederikssund Erhverv. Her arbejder dygtige medarbejdere dagligt på at tiltrække turister og andre besøgende til Fjordlandet for at styrke dels turismeerhvervet og dels områdets generelle tiltrækningskraft.

Besøg turismens eget website her: VisitFrederikssund.dk


OPLEVELSER SKABER VÆKST

Et områdes kulturtilbud har stor værdi for borgerne, men det styrker også områdets position i konkurrencen om at tiltrække arbejdskraft, turister og erhvervsinvesteringer. For vores vedkommende gør en veludviklet oplevelsesøkonomi ganske enkelt Fjordlandet attraktivt - for eksisterende såvel som nye borgere. For erhvervs- såvel som handelslivet. For danske såvel som udenlandske turister.

Derfor arbejder vi aktivt for at udvikle turismen i Frederikssund Kommune. Vi vil gerne være endnu mere kendte for vores tilbud om kvalitetsprægede oplevelser - både i fritiden og ferien og både for familie-, kultur-, natur- og erhvervsturisme.

Det gør vi blandt andet gennem netværksarbejde - lokalt, regionalt, nationalt og internationalt - for at få inspiration til profilering, markedsføring og udvikling af turismeprodukter og for at skabe basis for samarbejde med andre nordsjællandske turismeorganisationer.

DET ATTRAKTIVE FJORDLAND

Fjordlandet omkring Frederikssund er en yndet destination for både danske og udenlandske turister. Her kommer man ofte for at få aktive oplevelser med udgangspunkt i naturen, for at gå på opdagelse i historien om vikingerne - eller for at dyrke kommunens rige kulturliv.

Det unikke fjordlandskab omkranset af smukke skove og adgangen til nationalparken Skjoldungernes Land indbyder selvsagt til aktive oplevelser og bevægelse i naturen. Men i Frederikssund kan du også tage børnene med på skattejagt på Selsø Slot eller gå tur i Jægerspris Slotshave og besøg Jægerspris Slot, hvor Frederik den VII og grevinde Danner boede. Du kan gå også på opdagelse i J.F. Willumsens kunstværker, sejle med veterandampskibet eller opleve, hvordan man levede som viking.

Mulighederne er mange - og hos Visit Frederikssund hjælper vi dig gerne på vej.